Találd meg álmaid állását egy kattintásra!

Debreceni Egyetemi Állásbörze, 2015.04.22

Debreceni Egyetem, Állásbörze

2015. április 22.

Ne bízzuk a véletlenre a jövőnket, építsük tudatosan a karrierünket!

 

A Debreceni Egyetem 2015-ben is megszervezi egyik leglátogatottabb rendezvényét, az Állásbörzét és Karriernapot.

A szervezők igazán sokszínű börzével várják az érdeklődőket, a folyamatosan bővülő kiállítói kör gazdag programkínálatról gondoskodik. A közel 100 kiállító között találunk multinacionális cégeket, kis- és középvállalkozásokat, munkaerő-közvetítéssel és toborzással foglalkozó cégeket, tanácsadókat, külföldi diákmunkákat, önkéntes programokat kínáló szervezeteket egyaránt.

A végzős hallgatók megismerkedhetnek munkalehetőségekkel, de emellett szakmai gyakorlati helyekre, gyakornoki és frissdiplomás programokra, vállalati ösztöndíjakra is jelentkezhetnek. Aki pedig még nem tudja pontosan, milyen irányba induljon el, milyen kvalitásai vannak, mit mutat a kézírása, vagy hogyan kell jó pályázati anyagokat készíteni, az ingyenesen igénybe veheti tanácsadásainkat. Szakembereinktől lehet kérdezni pályaorientációról vagy karrierről, lehet konzultálni az impozáns önéletrajzról és a motivációs levélről, de meg lehet keresni fiatal pszichológusainkat is önismerettel kapcsolatos kérdésekben.

A célközönség ebben az évben sem csak a végzős hallgatók, hanem akár alsóbb éves diákok, de a már végzett, aktív korban levők is felkereshetik a standokat, igénybe vehetik a szolgáltatásokat.