Találd meg álmaid állását egy kattintásra!

Custwell Sales Guru

Pénteken véget ért a Magyarországon mindezidáig egyedülálló kezdeményezésként létrejött Custwell Sales Guru 2003, "Az év értékesítője" verseny.

A Custwell Kft., és a CV-Online Magyarország Kft. együttműködéseként létrejött online versenysorozat gyakorlati döntőjén a szervezők pénteken a CottonClub étteremben megválasztották a 2003-as év Sales Guruját.

A nyertes Hatvani Ágnes, aki veleszületett rátermettsége mellett a Hotel Le-Meridien munkatársaként HORECA szolgáltatások értékesítésével szerezte meg azt a tudást és tapasztalatot, amely mostantól feljogosítja őt a Sales Guru cím viselésére és természetesen a Hurrá!Nyaralunk! Online Utazási Központ által felajánlott tengerparti nyaralás igénybevételére.

A verseny rendkívül magas szakmai szinvonalát jellemzi az a tény, hogy a mintegy 300 nevező rostáódása után az elméleti fordulók által mintegy 50 kiemelkedő teljesítményű játékosból kellett a zsűrinek azt a tizet kiválasztania, akik meghívást kaptak a döntőre. A végső megmérettetésen is fej-fej mellett haladva játszottak a versenyzők, komoly fejtörést okozva ezzel a zsűri tagjainak.

Az elméleti fordulók kérdéseit a www.cvonline.hu weboldal látogatói 2003. június 1-ig megtalálhatják a weboldalon.