Találd meg álmaid állását egy kattintásra!

CSR Hungary - Magyar Üzleti Felelősség Díj

Még pályázhat a Magyar Üzleti Felelősség Díjára, a CSR Hungary Díjra

7 év. Több mint 100 pályázó cég. Kicsi és nagy. Magyar és külföldi érdekeltségű. Pénzügy, IT, kereskedelem... Szolgáltatás, élelmiszer... Minden cég vezetője, úgy gondolta, hogy tevékenységének hiteles szakmai és közösségi elismerése, ha a CSR Hungary Díj birtokosává válik. Béres Egészség Hungarikum, Budapest Bank, MAVIR Zrt., p2m Consulting Kft., Richter Gedeon Nyrt., Webstar Csoport Kft. ...


Idén, a csr/vállalati felelősség fejlődésének újabb szakaszában a több lépcsős értékelési folyamatot az Önkéntes Tanúsítási Programhoz való csatlakozás teszi még objektívebbé. Ez által a Magyar Üzleti Felelősség Díja, a CSR Hungary Nagydíj még értékesebbé, még inkább teljesítményen alapuló presztízs értékű díjjá válik.

 

Ma már a vállalati felelősség és a fenntarthatóság piaci értéket és versenyképességét növelő tényezővé vált. Igaz, hogy másképpen, más formában, de mind a magyar érdekeltségű cégek, mind pedig a külföldi, nemzetközi, globális érdekeltségű cégek magyarországi képviseleteinek üzleti működésében is egyre inkább kikerülhetetlen feltétellé válik.


Védjegy használat és tanúsítás

Az önkéntes tanúsítási rendszerben résztvevők a több szintes ellenőrzéssel, a CSR Hungary Díj védjegyeinek használatával pozícionálják magukat a piacon, az egyes iparágakban, a közbeszerzési folyamatokban, és az egyre tudatosabb fogyasztók és más érintettek felé is. Hozzájárulva a fenntartható és felelős üzleti kultúra terjesztéséhez Magyarországon.

A védjegy használata 2 évre szól. A védjegy használóival külön használati szerződés köttetik, mely a védjegy használatára vonatkozó jogokat és kötelezettségeket rögzíti. A 2. évben újra helyszíni ellenőrzés, külső audit történik a szakmailag független tanúsító szervezet által. Ebben partner tanúsító szervezetünk a CERTOP Termék-és Rendszertanúsító Kft, mely Magyarország egyik legnagyobb rendszertanúsító szervezete.


Pályázható kategóriák:

  • Fenntartható nagyvállalat
  • Felelős Családi Vállalkozás
  • Felelős KKV (társadalmilag hasznos termék v. szolgáltatás)
  • Környezet-Zöld Kiválóság
  • Felelős Beszállítói Program
  • Közös ügyek-közös felelősség

Klikk ide a további részletekhez a pályázáshoz: http://www.csrhungarydij.eu