Találd meg álmaid állását egy kattintásra!

Céginformációs adatok egyszerűen, gyorsan, online!

ceginfo-az-uzleti-informacioMinden évben jelentős a változás a magyarországi vállalkozások körében. Sok cég megszűnik, újak alakulnak. Mindez szinte követhetetlen. Vagy mégsem?
Az elmúlt évek tapasztalatai szerint évente több mint 30 000 új vállalkozást jegyeznek be Magyarországon. Az újonnan bejegyzett cégek tulajdonosainak egy része teljesen új szereplő a magyar piacon, míg egy másik része már korábban is aktív szereplő volt, csak a vállalkozása vagy annak formája változott meg.

Az új piaci szereplők jelentős része nem rendelkezik olyan céginformációs ismeretekkel, amelyekre alapozva felelős döntéseket hozhatna, például a megfelelő partnerek kiválasztása során. Holott létfontosságú, hogy különösen a jelenlegi nehéz gazdasági helyzetben egy éppen induló vállalkozás elkerülje a hibás döntéseket. Ugyanez természetesen igaz még a prosperáló cégekre is, annak érdekében, hogy továbbra is megőrizhessék sikerességüket. Elengedhetetlen tehát, hogy akár új, akár már működő cégről legyen szó, azonnal hozzájusson a potenciális, vagy a már meglévő partnereivel kapcsolatos üzleti információhoz.

Kik a cég tulajdonosai? Milyen más vállalkozásokban érdekeltek? Anyagi hátterük megfelelő-e, fizetőképesek-e? Milyen változások következtek be a cég életében, ezek milyen tendenciát mutatnak? Jelent-e kockázatot az együttműködés, vagy megbízhatóak? Egyebek mellett ezek azok a kérdések, amelyek foglalkoztatják a döntéshozókat. Minél részletesebb, pontosabb a válasz, annál kisebb a kockázata a hibás lépéseknek.

Ahogy a gazdasági helyzet, gazdasági élet folyamatos változásban van, úgy a gazdasági élet szereplői is. Minden vállalkozás, amely helyt akar állni ebben a kihívásokkal teli közegben, kénytelen a szükséges információkat megszerezni. Az újonnan induló Céginfo.hu online céginformációs szolgáltatás megválaszolja az imént felsorolt kérdéseket, és további pontos információval szolgál a meglévő és leendő üzleti partnerekről. Bemutatja a keresett vagy vizsgált cég tulajdonosait, döntéshozóit. Kapcsolati ábrán jeleníti meg, hogy egy adott cégnek vagy magánszemélynek vannak-e, és ha igen, milyen további üzleti érdekeltségei más vállalkozásokban. A mérleg és eredmény kimutatások betekintést adnak a vállalkozások pénzügyi helyzetébe, a kockázatelemzés modul pedig előrejelzi, hogy egy adott céggel való együttműködés a rendelkezésre álló adatok alapján mekkora kockázatot jelent.

 

Céginfo.hu – Az üzleti információ

Minden kiderül