Önéletrajz minta – letölthető sablonnal!

by | aug 24, 2016 | Önéletrajz és motivációs levél

Már csak az önéletrajz hiányzik a jelentkezésedhez? Segítünk! Készítettünk számodra egy CV mintát, amit alapul véve egy fogódzkodót kapsz, illetve a bejegyzés végén még Word sablonként is letöltheted a mintát!
Ne feledd létrehozni az online önéletrajzodat (profilodat) sem! A munkaerőt kereső partnereink gyakran keresnek és választanak az adatbázisunkban szereplő jelöltek közül. Ezért fontos, hogy legyél te is jelen, hogy rád találhasson leendő munkaadód!

Kitöltöm az online profilomat

 

Tekintsd meg angol és  német nyelvű sablonunkat is!

(Kattints a képre a nagyobb méretért!)

angol-oneletrajz-minta-v2

 

 

Kitöltöm az online profilomat

Találd meg álmaid állását egy kattintásra! Látogass el a www.cvonline.hu oldalunkra és böngéssz a több ezer álláslehetőség között!

Szeretnél olyan munkahelyet találni, ahol tényleg támogatnak mindenben és kapsz fejlődési lehetőséget?

Cvonline.hu ebben is segít, hiszen több mint 500 munkaadó 10.000 állásajánlata közül válogathatsz! Nézz szét legfrissebb állásajánlataink között, hogy megtaláld a számodra megfelelő munkahelyet! Ha még több esélyt szeretnél adni magadnak, töltsd fel önéletrajzod is, vagy kérj állásértesítőt, hogy elsők közt értesülj a legújabb ajánlatokról! Nem akarsz a nulláról megírni egy önéletrajzot? Használd önéletrajz sablonjainkat.