LIDL karrier: ennyi fizetésre számíthatsz

Lild_150x150Ahogyan már mi is beszámoltunk róla, Magyarországon jelentős munkaerőhiánnyal küzdenek több szektorban is.

Különösen a kelet-magyarországi régióban jelent problémát a megfelelő munkaerő megtalálása, a cégeknek lépéseket kell tenniük annak érdekében, hogy feltöltsék az állományukat.

A kereskedelmi szektorból elsőként a LIDL Magyarország Kereskedelmi Bt. tett lépéseket annak érdekében, hogy új embereket találjon boltjaiba. 20%-os fizetésemelést vezetett be a dolgozói között és bruttó 293 ezer forintos bért ad a főpénztárosok számára.

Tekintse meg a Lidl aktuális állásajánlatait ide kattintva.

A csúcsfizetést a boltvezetők és bolti menedzseri pozícióban lévők érik el, akik a szokásos pozícióhoz járó pótlékokon túl, mint a 30 %-os műszakpótlék és az 50 %-os vasárnapi pótlék, vállalati autót is kapnak korlátlan használattal és teljes költségtérítéssel. Az ő fizetésük a bruttó 673 856 ezer forint, ami bárki számára elérhető, hiszen a cég saját bevallása szerint gyakran belső kiválasztás során, a boltban dolgozók közül kerülnek ki a vezetőik.

Forrás: valasz.hu

Forrás: valasz.hu

Azonban nem csak a munkaerő-problémákra való válaszadásban első az áruházlánc, hiszen már 2015-ben is a legmagasabb bért fizette a bolti dolgozói részére, bruttó 253 ezer forintot- írja cikkében a Pénzcentrum. A béren kívüli juttatások terén is bőkezűnek tekinthető a cég, hiszen a munkába járási támogatás mellett egyéb pótlékokat is biztosítanak a munkavállalóik számára havi bruttó 33.083.-Ft értékben. Szüksége is van a munkaerőre, hiszen országszerte 164 áruházzal rendelkezik, amelynek működtetésére és bővítésére óriási létszámra van szüksége.

Megosztás:

3 hozzászólás

 1. csóll csaba · 2016/08/31

  Tisztelt Lidl Vezetőség!

  Örülök,hogy végre felismerték,hogy a jó és jól képzett dolgozókat és munkájukat meg kell fizetni, és ezt önök meg is teszik.Ezért kívánom,hogy ilyen hozzáállás után még sikeresebbek legyenek ebben a szektorban. Üzleti sikereikhez kívánok sok sikert önöknek, és ha lehet új ötletekért kérjék ki a vásárlók véleményét is, ugyanis nekünk mint vásárlóknak is lehetnek olyan ötleteink amik az önök működését és bevételeinek a növekedését eredményezhetik.

  Tisztelettel:Csóll Csaba

 2. Németh László · 2016/09/05

  Tisztelt LIDL Vezetőség !

  Én jelentkezem Önöknél. Két diplomám van , élelmiszeripari üzemmérnök és kereskedelmi szakmérnök vagyok, németül társalgási szinten beszélek , B-s kategóriás járművekkel 1 millió km-t tettem meg , nincs káros szenvedélyem, 30 év kereskedelmi tapasztalatom van. Egy “”hibám”” azért van , 54 éves múltam.

  Várom visszajelzésüket, hogy hol és hogyan tudnának esetleg engem is foglalkoztatni, Szegeden lakom .

  Tisztelettel : Németh László

 3. Cvonline.hu · 2016/09/07

  Tisztelt Németh László!

  Köszönjük üzenetét! Kérjük, hogy a meghirdetett pozíciók közül válassza ki az Ön számára megfelelőt, és az oldalon a Jelentkezés gombra kattintva küldje el pályázati anyagát.

  Jelentkezéséhez sok sikert kívánunk!
  Cvonline.hu csapat