Találd meg álmaid állását egy kattintásra!

www.cvonline.hu

Beszerző Mérnök

Beszerző Mérnök

HAYS Hungary Kft.
Régió: Pest
 
Hozzáadva: 2019.11.16.
Jelentkezési határidő: 2019.12.08.
 
Beszerző Mérnök
Beszerző Mérnök
Elektronikai gyártás - Pest megyében 

Az Ön új cége
Beszerző Mérnök pozíció nyitott jól ismert, nemzetközi elektronikai gyártópartnerünk csapatában Pest megyében.

Az Ön új pozíciója
A Beszerző Mérnök pozícióban feladata lesz a beszerzett elektronikai / elektromechanikai komponensek költségszerkezetének (anyagköltségek, gyártási költségek) elemzése és kiértékelése a lebontott költség- és benchmark bottom-up kalkulációk alapján. Szoros együttműködésben dolgozik a Kategória Beszerzéssel, kalkulációkat készít az új termékek irányáraival kapcsolatban a fejlesztés számára. A Beszerző Mérnök feladata lesz a költségmegtakarítási lehetőségek azonosítása és értékelése a termék design, termékspecifikációk vagy a gyártási technológia módosítása révén.

Mire van szüksége a sikerhez
A Beszerző Mérnök pozíció betöltéséhez mérnöki végzettség (preferáltan gépész-, villamos- vagy anyagmérnöki), minimum 3 éves elektronikai gyártás vagy autóipar területén szerzett mérnöki vagy beszerzői tapasztalat és tárgyalóképes angol nyelvtudás szükséges.

Mire számíthat partnerünktől
Partnerünk a magyar elektronikai ipar folyamatosan bővülő, stabil és meghatározó szereplője. Gyártó- és Supply Chain központtal van jelen a régióban, ahová akár azonnali kezdéssel várja az új kollégát.

Mit kell tennie most
Amennyiben érdekesnek találta a lehetőséget, kattintson a ‘jelentkezem’ gombra és küldje el nekünk frissített önéletrajzát. 

Helyek Pest
Kategória Beszerzés / Logisztika / Szállítás
Aktiválás időpontja 2019.11.16.
Iratkozzon fel állásértesítőre