Az álláshirdetés lejárt.
Aktuális állást talál az aktív állásajánlatok között: új keresés indítása itt
www.cvonline.hu

Beruházási szakértő / vasúti alépítményi, vízépítési és hídépítési munkák


 • A hirdetés 513 napja lejárt

MÁV-csoport
MÁV Zrt.

Beruházási szakértő / vasúti alépítményi, vízépítési és hídépítési munkák

Helység:
Pécs

Terület:

Pálya- és mérnöki létesítmények (pálya- és eszközgazdálkodás, karbantartás)

Munkaidő:
Teljes munkaidő
Határozatlan idejű
Vállalat:
A MÁV Zrt. a magyarországi közforgalmú vasúti pályahálózat nagy részének üzemeltetőjeként mintegy 7000 kilométernyi vaspálya és az ahhoz kapcsolódó infrastruktúra működtetéséről gondoskodik. Az anyavállalat ezzel foglalkozó, egyben legnagyobb munkavállalói létszámú részlege teljes körűen látja el az üzemeltetési, forgalomirányítási és karbantartási, valamint részben a felújítási feladatokat. A MÁV pályahálózatát több mint 30 vasúttársaság veszi igénybe, amelyek számára vállalat különféle szolgáltatásokat nyújt.

Amit ajánlunk:

 • Végzettségének megfelelő szakterületekhez kapcsolódó feladatkörébe utalt karbantartási, beruházási és felújítási munkák előkészítése, beruházási alapokmányok összeállítása, előterjesztése engedélyeztetésre. Okmánymódosítások, záróokmányok elkészítése.
 • Közbeszerzési eljárások előkészítésében, lebonyolításában megbízás szerinti közreműködés, a kivitelezők kiválasztásához szükséges dokumentumok döntéshozók részére történő megküldése.
 • Közreműködés a kivitelezések alapjául szolgáló tervdokumentációk véleményeztetésében, jóváhagyatási eljárásában, szükség szerint a hatósági engedélyek beszerzésében.
 • A kivitelezési projektekre kiválasztott vállalkozókkal a szerződésben vállalt kötelezettségek, betartatása. Melynek keretében megszervezi és lebonyolítja a munkaterült átadás-átvételi eljárást, folyamatosan figyelemmel kíséri az építési-, szerelési munkákat, ellenőrzi a beépített anyagokat és technológiát. Ellenőrzi az építési ütemtervet, betartatja a határidőket, ellenőrzi az eltakarásra kerülő munkarészeket. Észrevételeit az építési naplóban rögzíti, azokról tájékoztatja a vezetőjét, a szükségesnek látszó intézkedésekre javaslatot tesz.
 • Részt vesz a felmérésekben, a szerződés típusának függvényében a többlet és pótmunkákat regisztrálja, nyilvántartja, elismeri. Előkészíti és lebonyolítja a műszaki átadás-átvételi eljárásokat, ellenőrzi a megvalósulási dokumentációt, közreműködik a hatósági használatbavételi eljárásban. Szükség szerint megszervezi és ellenőrzi a szükséges üzempróbák, próbaüzemek lebonyolítását.
 • Az elkészült beruházások üzembe helyezésének előkészítése, aktiválása. A feladatkörébe utalt projektek lezárásához szükséges okmányok elkészítése, jóváhagyásra történő felterjesztése. Gazdaságossági utóvizsgálatban való közreműködés. Az egyéves jótállásos felülvizsgálaton való részvétel, a felmerült hiányosságok megszüntetéséhez szükséges intézkedések megtétele.
 • A karbantartási, beruházási, felújítási munkák megvalósítása során kért eseti jelentések, havi és negyedéves szöveges beszámolók elkészítése az általa irányított munkákról. Munkavégzése során az ISO minőségirányítási rendszerhez kapcsolódó tevékenység végzése, adminisztrálása. Az általa ellenőrzött munkáknál a munkavédelmi, titok- és vagyonvédelmi előírások betartása, illetve betartatása.

További információ:

 • Főiskolai, vagy egyetemi szintű államilag elismert építőmérnöki végzettség
 • Ellenőri jogosultság ME KÉ (közlekedési építmények építése) szakterületre
 • 3 év szakmai gyakorlat

Jelentkezés határideje:
2016.10.21.
Bővebb felvilágosítást ad:
Kovács Rita 1/511-4510 / 01/45-10

Várjuk jelentkezését!

Helyek Pécs
Kategória Építés / Ingatlan
Mérnök / Műszaki
Minimális tapasztalat 3 és 5 év között
Szükséges iskolai végzettség Főiskolai végzettség
Munkaidő tipusa Teljes munkaidő
Aktiválás időpontja 2016.09.22.
Egyéb hasonló állások Önnek
beruházási szakértő

Magyar Államvasutak Zrt.

A MÁV Zrt. a magyarországi közforgalmú vasúti p...
Pécs


Beruházási projektmérnök

Cégnév elrejtése

Partnerünk egy független cégcsoport, amely álla...
Budapest, Pest


Beruházási és forrásallokációs csoportvezető

Exact Solutions Kft.

Munkavégzés helye:Budapest - 23. kerületFeladat...
Budapest