Az álláshirdetés lejárt.
Aktuális állást talál az aktív állásajánlatok között: új keresés indítása itt
www.cvonline.hu

Beruházási projektkoordinátor


 • A hirdetés 1025 napja lejárt

A MÁV Zrt. Fejlesztési és Beruházási Főigazgatóság

szervezete munkatársat keres

Beruházási projektkoordinátor

munkakörbe

Fő feladatai:

 • Részt vesz a kiválasztott projekt részletes műszaki tartalmának megfogalmazásában, az EU beruházási program előkészítésében és közreműködik a beruházási engedélyokirat készítésében, koordinálja a műszaki tervdokumentáció készítésével és jóváhagyásával összefüggő feladatokat.
 • Ellátja a hatósági engedélyek beszerzésére irányuló feladatokat – hogy a beruházás megvalósítása mindenkor a magyar törvényeknek és az EU előírásainak megfelelően történjen.
 • Felelős a tenderfüzetek műszaki köteteinek tartalmi és formai előírásainak betartásáért. Szavazó tagként vagy szakértőként részt vesz a tenderezési eljárásban, valamint a szerződéskötésekkel kapcsolatos feladatok elvégzésénél
 • A munkaterület határidőre történő átadása és az üzembe helyezés előkészítése, azok lebonyolítása. A beruházás megvalósításához kapcsolódó forgalmi – üzemviteli feladatok megszervezése – a menetrendtől eltérő forgalmi rend tervezése, összeállítása, felügyelete.
 • A beruházás koordinációja és a kivitelezés ellenőrzésének, felügyeletének ellátása adminisztratív eszközökkel. FIDIC Megbízó képviselőjeként menedzseli a projekt előkészítése, megvalósítása során felmerülő változásokat.
 • Kapcsolatot tart a MÁV szakterületekkel, tárcákkal (Gazdasági és Közlekedési Minisztérium, mint Végrehajtó hatóság, Nemzeti Fejlesztési Hivatal) a független konzulensi feladatokat ellátó külföldi szakértő cégekkel, az ellenőrzést végző független auditorokkal és a kivitelező képviselőivel.
 • Koordinálja és felügyeli a műszaki ellenőri tevékenységet végző munkatársak munkáját. Valamint ellátja a saját szakterületét érintő műszaki ellenőri feladatokat.
 • Összefoglaló elemzéseivel, jelentéseivel támogatja a monitoring tevékenységet a beruházási feladatok teljesítések nyomon követése és vezetői döntések előkészítése érdekében

A munkakör betöltésének feltételei:

 • Főiskolai, vagy egyetemi szintű államilag elismert villamosmérnöki végzettség
 • Műszaki ellenőri jogosultság KÉ-VV és/vagy ME-VI szakterületre, illetve a megszerzéséhez szükséges feltételek megléte és a vizsga megszerzése 6 hónap alatt.
 • 5 év szakmai gyakorlat

A munkakör betöltése során előnyt jelent: nagyvasúti pályához kapcsolódóan üzemeltetési, tervezési, kivitelezési, vagy lebonyolítási területen szerzett villamos szakmai gyakorlat, továbbá épületvillamossági szakterületre vonatkozó műszaki ellenőri jogosultság megléte.

A munkavégzés helye: Budapest

Jelentkezési határidő: 2015. április 02.

Jelentkezés módja: Önéletrajz és motivációs levél megküldésével az alábbi e-mail címre.

Helyek Pest
Budapest
Kategória Építés / Ingatlan
Mérnök / Műszaki
Minimális tapasztalat Több mint 5 év
Szükséges iskolai végzettség Főiskolai végzettség
Munkaidő tipusa Teljes munkaidő
Egyéb hasonló állások Önnek
Víz-gáz-fűtés szerelő

Trenkwalder Kft

Kecskeméten található épületgépészeti partnercé...
Bács-Kiskun


Gépkezelő

Trenkwalder Kft

Dinamikusan fejlődő autóipari beszállító Partne...
Győr-Moson-Sopron


Termékmérnök

Trenkwalder Kft

Dinamikusan fejlődő, stabil nemzetközi háttérre...
Vas