Az álláshirdetés lejárt.
Aktuális állást talál az aktív állásajánlatok között: új keresés indítása itt
www.cvonline.hu

Beruházási projektkoordinátor (vasúti erősáram és felsővezeték)


 • A hirdetés 1197 napja lejárt

A MÁV Zrt. Fejlesztési és Beruházási Főigazgatóság

Műszaki Lebonyolítás Területi Mérnöki Iroda Budapest

szervezete munkatársat keres

Beruházási projektkoordinátor

(vasúti erősáram és felsővezeték)

munkakörbe

 

Fő feladatai:

 • Részt vesz a kiválasztott projekt részletes műszaki tartalmának megfogalmazásában, az EU beruházási program előkészítésében és közreműködik a beruházási engedélyokirat készítésében, koordinálja a műszaki tervdokumentáció készítésével és jóváhagyásával összefüggő feladatokat.
 • Ellátja a hatósági engedélyek beszerzésére irányuló feladatokat – hogy a beruházás megvalósítása mindenkor a magyar törvényeknek és az EU előírásainak megfelelően történjen.
 • Felelős a tenderfüzetek műszaki köteteinek tartalmi és formai előírásainak betartásáért. Szavazó tagként vagy szakértőként részt vesz a tenderezési eljárásban, valamint a szerződéskötésekkel kapcsolatos feladatok elvégzésénél
 • A munkaterület határidőre történő átadása és az üzembe helyezés előkészítése, azok lebonyolítása. A beruházás megvalósításához kapcsolódó forgalmi – üzemviteli feladatok megszervezése – a menetrendtől eltérő forgalmi rend tervezése, összeállítása, felügyelete.
 • A beruházás koordinációja és a kivitelezés ellenőrzésének, felügyeletének ellátása adminisztratív eszközökkel. FIDIC Megbízó képviselőjeként menedzseli a projekt előkészítése, megvalósítása során felmerülő változásokat.
 • Kapcsolatot tart a MÁV szakterületekkel, tárcákkal (Gazdasági és Közlekedési Minisztérium, mint Végrehajtó hatóság, Nemzeti Fejlesztési Hivatal) a független konzulensi feladatokat ellátó külföldi szakértő cégekkel, az ellenőrzést végző független auditorokkal és a kivitelező képviselőivel.
 • Koordinálja és felügyeli a műszaki ellenőri tevékenységet végző munkatársak munkáját. Valamint ellátja a saját szakterületét érintő műszaki ellenőri feladatokat.
 • Összefoglaló elemzéseivel, jelentéseivel támogatja a monitoring tevékenységet a beruházási feladatok teljesítések nyomon követése és vezetői döntések előkészítése érdekében

A munkakör betöltésének feltételei:

 • Főiskolai, vagy egyetemi szintű államilag elismert villamosmérnöki végzettség
 • Műszaki ellenőri jogosultság KÉ-VV és/vagy ME-VI szakterületre, illetve a megszerzéséhez szükséges feltételek megléte és a vizsga megszerzése 6 hónap alatt.
 • 5 év szakmai gyakorlat

A munkakör betöltése során előnyt jelent: nagyvasúti pályához kapcsolódóan üzemeltetési, tervezési, kivitelezési, vagy lebonyolítási területen szerzett villamos szakmai gyakorlat, továbbá épületvillamossági szakterületre vonatkozó műszaki ellenőri jogosultság megléte.

A munkavégzés helye: Budapest

Jelentkezési határidő: 2014. december 11.

Jelentkezés módja: Önéletrajz és motivációs levél megküldésével az alábbi e-mail címre.

Helyek Budapest
Pest
Kategória Szervezés / Menedzsment / Cégvezetés
Mérnök / Műszaki
Energetika / Villamosság
Minimális tapasztalat Több mint 5 év
Szükséges iskolai végzettség Főiskolai végzettség
Munkaidő tipusa Teljes munkaidő
Aktiválás időpontja 2014.11.28.
Egyéb hasonló állások Önnek
Junior Master Data Expert

Randstad Hungary Kft.

On behalf our market leader client we are looki...
Szabolcs-Szatmár-Bereg


APQP/Minőségtervező mérnök

Randstad Hungary Kft.

• Minőségügyi tervek készítése és betartásának ...
Borsod-Abaúj-Zemplén


IT Rendszerszervező

Randstad Hungary Kft.

Ügyfelünk, informatikai rendszerek fejlesztésév...
Budapest