Az álláshirdetés lejárt.
Aktuális állást talál az aktív állásajánlatok között: új keresés indítása itt
www.cvonline.hu

Beruházási projektkoordinátor biztosítóberendezési területre (Pécs)


 • A hirdetés 443 napja lejárt


MÁV Zrt.
beruházási projektkoordinátor biztosítóberendezési területre


Helység
Pécs

Terület
Pálya- és mérnöki létesítmények (pálya- és eszközgazdálkodás, karbantartás)

Foglalkoztatás formája
Határozatlan idejű

Munkaidő
Teljes munkaidő

Vállalat
A MÁV Zrt. a magyarországi közforgalmú vasúti pályahálózat nagy részének üzemeltetőjeként mintegy 7000 kilométernyi vaspálya és az ahhoz kapcsolódó infrastruktúra működtetéséről gondoskodik. Az anyavállalat ezzel foglalkozó, egybe legnagyobb munkavállalói létszámú részlege teljes körűen látja el az üzemeltetési, forgalomirányítási és karbantartási, valamint részben a felújítási feladatokat. A MÁV pályahálózatát több mint 30 vasúttársaság veszi igénybe, amelyek számára vállalat különféle szolgáltatásokat nyújt.

Feladatok

 • közreműködőként részt vesz a feladatkörébe tartozó projekt részletes műszaki tartalmának megfogalmazásában, a
 • karbantartási és beruházási program előkészítésében a szükséges engedélyokirat készítésében, közreműködőként koordinálja a területi tervvéleményezésekkel, jóváhagyásokkal, üzemeltetői hozzájárulásokkal kapcsolatos feladatokat. Szükség szerint közreműködik a feladatkörébe utalt projektek hatósági engedélyek beszerzésében,
 • megbízás alapján bírálóbizottsági tagként vagy szakértőként részt vesz a tenderezési/pályáztatási eljárásban, a kivitelező kiválasztásában, feladata a munkaterület szerződés szerinti határidőre történő átadásának és az üzembe helyezés előkészítése, azok lebonyolítása. Szükségesség függvényében a karbantartási, beruházási, illetve felújítási munkák megvalósításához kapcsolódó forgalmi  üzemviteli feladatok megszervezése  a menetrendtől eltérő forgalmi rend tervezése, összeállítása, felügyelete.
 • feladata a rábízott beruházás, felújítási munkák koordinálása és a kivitelezés ellenőrzésének, felügyeletének ellátása adminisztratív eszközökkel. Megbízó képviselőjeként menedzseli a projekt előkészítése, megvalósítása során felmerülő változásokat, javaslataival biztosítja a projekt célkitűzések elérését.
 • feladat egyéni projektek esetében a projekt teljes körű lebonyolítása, a képzettségnek megfelelő szakterületi műszaki ellenőri feladatok ellátása, a vállalkozókkal a szerződésben vállalt kötelezettségek, betartatása. Ennek keretében megszervezi és lebonyolítja a munkaterült átadás-átvételi eljárást, folyamatosan figyelemmel kíséri az építési-, szerelési munkákat, ellenőrzi   beépített anyagokat és technológiát. Ellenőrzi az építési ütemtervet, betartatja a határidőket, ellenőrzi az eltakarásra kerülő munkarészeket. Észrevételeit az építési naplóban rögzíti, azokról tájékoztatja a vezetőjét, a szükségesnek látszó intézkedésekre javaslatot tesz. A projekt lezárásához megszervezi és lebonyolítja a műszaki átadás-átvételi eljárást és ahhoz kapcsolódó feladatokat. Közreműködik az üzembe helyezési feladatokban.
 • koordinálja és felügyeli a rábízott projektben részt vevő szakági, társ műszaki ellenőri tevékenységet, illetve Megrendelő érdekkörében támogatási szerződéssel megvalósuló projektek esetében felügyeli a független mérnökszervezet munkáját.
 • munkájához kapcsolódó elemzéseivel, jelentéseivel támogatja a monitoring tevékenységet. Közreműködik a gazdaságossági utóvizsgálatban való. Megszervezi, koordinálja a garanciális, illetve jótállásos felülvizsgálatokat, szükség szerint intézkedik a felmerült hibák, hiányosságok megszüntetése érdekében.

A munkakör betöltésének feltételei

 • főiskolai, vagy egyetemi szintű államilag elismert villamosmérnöki végzettség
 • Műszaki ellenőri jogosultság ME-VV (Vasút-villamossági építmények műszaki ellenőrzése), illetve a megszerzéséhez szükséges feltételek megléte és a vizsga megszerzése a MMK által szervezett vizsgafeltételek szerint, de legkésőbb 12 hónapon belül
 • 5 év szakmai gyakorlat

Jelentkezés határideje
2016.11.04.

Bővebb felvilágosítást ad
Kovács Rita 1/511-4510 / 01/45-10

Várjuk jelentkezését!


Helyek Pécs
Kategória Építés / Ingatlan
Mérnök / Műszaki
Szervezés / Menedzsment / Cégvezetés
Minimális tapasztalat Több mint 5 év
Szükséges iskolai végzettség Főiskolai végzettség
Munkaidő tipusa Teljes munkaidő
Egyéb hasonló állások Önnek
Beruházási szakértő (Pécs)

Magyar Államvasutak Zrt.

MÁV-csoport MÁV Zrt. Beruházási szakértő Helysé...
Baranya, Pécs


Kutató-Projektkoordinátor

Trenkwalder Kft

Pécsi partnercégünk számára keresünk munkatársa...
Baranya


Biztosítóberendezési szakértő (Budapest)

Magyar Államvasutak Zrt.

MÁV-csoport MÁV Zrt. Biztosítóberendezési szaké...
Budapest, Pest