Találd meg álmaid állását egy kattintásra!

ÁVF - Állásbörze Nap


ÁVF - Állásbörze Nap
„Út a tehetségtől a sikerig!"
2011. május 11.

 

Az Általános Vállalkozási Főiskola hagyományaihoz híven, idén 13. alkalommal került megrendezésre az ÁVF Nap és 3. alkalommal került megrendezésre az ÁVF - Állásbörze Nap, melyet az iskola harmadéves gazdálkodási és menedzsment szakos hallgatói szerveztek. A nagyszabású rendezvény egy, a hazai felsőoktatásban egyedülálló pedagógiai módszerre épül, ami a gyakorlatorientált képzés rendkívül hatékony eszköze. Különlegessége, hogy a végzős hallgatók tantárgyi keretek között, funkcionális teamekbe tömörülve, önállóan tervezik, szervezik a folyamatot, és felelnek azokért. Ennek a gyakorlatnak köszönhetően olyan, a munka világában elengedhetetlen kompetenciákra tesznek szert, mint a tárgyalási készség, vagy vezetői készség.

Kiállítók ajánlatai között a diákmunkáktól a szakmai gyakorlati helyeken keresztül, a külföldön végezhető különféle munkákig kínáltak lehetőségeket az érdeklődők számára. Ezen kívül a látogatók részt vehettek önéletrajz tanácsadáson, készségfejlesztésen, Assesment Center típusú kiválasztáson, grafológián.

Rendhagyó módon a szórakoztató programok sem maradtak el a nap végén. Volt stand up comedy, ahol a Dumaszínházból Aranyosi Péter lépett fel, táncbemutató, divatbemutató és a záró koncertről idén Kállay-Saunders András gondoskodott.

Az ÁVF-Nap ma már meglehetősen népszerű rendezvénynek számít mind a munkát keresők, mind a munkaadók körében. Ez évben sem volt ez másképp: az érdeklődést jellemzi, hogy közel ezer résztvevő volt kíváncsi az eseményre.

 

A rendezvényen 54 cég képviselte magát, akiknek többsége a rendezvény után elégedettségét fejezte ki. A megjelenők visszajelzései szerint bátran állíthatjuk, hogy rengeteg önéletrajzzal tértek haza a cégek.

Jövőre is lesz ÁVF - Állásbörze Nap, ahova szeretettel várunk minden kedves érdeklődőt!