Az álláshirdetés lejárt.
Aktuális állást talál az aktív állásajánlatok között: új keresés indítása itt
www.cvonline.hu

Audiológiai szakasszisztens és hallásakusztikus


 • A hirdetés 566 napja lejárt

Országos képzési felhívás

egészségügyi asszisztens

végzettségűek számára munkalehetőséggel

 

A 25 éve működő, minőségi szolgáltatásokat nyújtó Victofon Hallásjavító Kft. olyan egészségügyi végzettséggel rendelkező szakdolgozókat keres, akik munkájuk mellett szívesen részt vesznek Audiológiai szakasszisztens és hallásakusztikus képzésen és a végzettség megszerzését követően munkát vállalnak ezen a területen.

Az audiológiai szakasszisztens és hallásakusztikus OKJ 55 725 02 képzés leírása:

 • Az audiológiai szakasszisztens és hallásakusztikus a fülészeti betegségek diagnosztikájában segíti a fül-orr-gégész orvost.
 • Elvégzi az életkorhoz illetve bizonyos foglalkozásokhoz, tevékenységekhez kötött szűrővizsgálatokat.
 • A halláscsökkent betegek hallókészülékes rehabilitációjában aktívan részt vesz, a hallókészülék illesztését, finomhangolását elvégzi

A képzést a Victofon Kft. a Vincotte Akadémia szervezésében biztosítja Budapesten. A Victofon Kft. a képzés díját (oktatási díj és vizsgadíj: 470.000,- Ft) átvállalja a résztvevőktől. A budapesti képzésre való utazási költséget a jelentkezőknek kell fedezniük.

A képzés időtartama várhatóan 14 hónap + 340 óra gyakorlat. A vizsga letételéhez szükséges gyakorlati óraszámot a Victofon Kft. és az oktató cég biztosítja. A si­ke­res vizs­ga letételével ál­la­mi­lag el­is­mert oklevelet kap a résztvevő, illetve lehetőséget kap arra, hogy a jövőben a Victofon Hallásjavító Kft. munkatársaként dolgozzon.

Jelentkezési határidő: 2016. augusztus 7.

Támogatható pályázatok várható száma: 10

Pályázati anyag kötelező tartalma:

 • Önéletrajz, az önéletrajzban kérjük, tüntesse fel e-mail címét és telefonszámát,
 • Motivációs levél,
 • Végzettségét igazoló oklevél másolata.

Pályázati feltételek:

 • A képzésben csak azok vehetnek részt, akik rendelkeznek a pályázati kiírásban ismertetett oklevelek egyikével (lsd. a Függelékben, jelen pályázati kiírás végén).
 • Motiváltság az audiológiai szakasszisztens és hallásakusztikus szakma iránt.
 • Motiváltság a versenypiaci környezetben történő munkavégzésre.

Kiválasztás kritériumai:

 • Határozott fellépés, jó kommunikációs képesség
 • Ügyfélorientált gondolkodásmód, empátiás készség
 • Pontos adminisztráció, megbízhatóság, felelősségtudat

A kiválasztás során kompetenciamérést alkalmazunk, mely személyes interjúból és írásos tesztsor kitöltéséből áll.

Kiválasztási eljárás:

 1. A határidő végéig beérkező pályázatok elbírálása után interjú időpontot egyeztetünk a pályázati feltételeknek és a kiválasztási kritériumoknak megfelelő jelentkezőkkel.
 2. Az interjú és az írásos teszt alapján végső döntés születik a képzésben támogatottak köréről, akikkel a Victofon Kft. tanulmányi szerződést köt.

A pályázatok elbírálásának határideje 2016. augusztus 16., e-mailen minden pályázó értesítést kap pályázatának eredményéről.

A pályázat kötelező tartalmi követelményeinek, illetve a jelen felhívásban közzétett kiírásnak nem megfelelő, hiányos pályázatokat nem tudjuk értékelni.  

A pályázatokat az alábbi e-mail címre várjuk. Kérjük, hogy az e-mail „Tárgy” mezőjében szerepeljen az „AUDIOLÓGUS PÁLYÁZAT” jelszó.

A Victofon Kft.-ről további információkat olvashat a Link megjelenítése oldalon.

 A Vincotte Akadémia audiológus szakasszisztens és hallásakusztikus képzéséről bővebben az Akadémia oldalán olvashat: Link megjelenítése

Függelék - A képzés megkezdéséhez a következő oklevelek egyikének megléte szükséges:

54 720 01 azonosító számú Egészségügyi asszisztens szakképesítés, 52 720 01 0010 52 01 azonosító számú Általános asszisztens szakképesítés vagy legalább azonos szintű, egészségügyi szakmacsoporton belüli szakirányú ismereteket tartalmazó szakképesítés, 55 723 01 azonosító számú Ápoló szakképesítés, 54 723 01 0010 54 01 azonosító számú Ápoló szakképesítés, 54 723 01 1000 00 00 azonosító számú Ápoló szakképesítés és az 54 5012 01 azonosító számú Ápoló szakképesítés, 55 723 02 azonosító számú Csecsemő- és gyermekápoló, 54 723 01 0010 54 02 azonosító számú Csecsemő- és gyermekápoló szakképesítés, 54 723 02 1000 00 00 azonosító számú Csecsemő- és gyermekápoló szakképesítés, 54 5012 02 azonosító számú Csecsemő- és gyermekápoló szakképesítés, valamint Okleveles ápoló (egyetemi végzettség), Okleveles ápoló (MSc), Egyetemi okleveles ápoló, Ápoló (BSc), Ápoló (főiskolai végzettség), Diplomás ápoló végzettség

Victofon Kft.

Helyek Budapest
Pest
Kategória Egészségügy / Szociális ellátás
Szükséges iskolai végzettség OKJ képesítés
Munkaidő tipusa Teljes munkaidő
Aktiválás időpontja 2016.07.19.
Egyéb hasonló állások Önnek
Marketing / Branding specialista

Cégnév elrejtése

Pozíció leírása:Külső és belső kommunikációs st...
Ajka, Veszprém


Villamos karbantartó (Oroszlány)

Hire-One Kft.

Pozíció leírása:A gyártás során használt gépek,...
Oroszlány, Tatabánya


Folyamatmérnök (Junior és Senior)

Hire-One Kft.

Pozíció leírása:NPI folyamatok mérnöki támogatá...
Sárvár, Szombathely