Találd meg álmaid állását egy kattintásra!

Audi Karriernap gyártástervező mérnököknek

Az ország egyik legnagyobb és legdinamikusabban fejlődő vállalataként hosszú távon is prémium minőségre törekszünk. Ahhoz, hogy továbbra is sikeresek lehessünk, folyamatosan fejlődni tudjunk, magasan képzett, kiemelkedő teljesítményű szakemberekre van szükségünk.

Az Audi Hungaria egy egyedülálló toborzási célú rendezvény keretében szeretne találkozni azon mérnök szakemberekkel, akik több éves, gyártástervezés területén szerzett tapasztalattal rendelkeznek és szívesen megismerkednének az Audi világával.

Jelenleg több, mint 10 új munkatársat keresünk gyártástervező mérnök munkakörökbe.

Tekintsen be a világ legnagyobb motorgyárának színfalai mögé, ismerkedjen meg a gyártástervezés vezetőivel és a legkorszerűbb technológiai alkalmazásokkal. Tekintse meg az egyik újonnan épülő sor előkészületeit és vegyen részt egy exkluzív tesztvezetésen!

Az Audi Karriernap során szeretnénk közelebbről megismerni a meghívott szakembereket, megmutatni számukra a gyártástervezés fő folyamatait, a szakterület működését. A szakmai előadásokon betekintést nyerhetnek vállalatunk egyes területeinek kulisszái mögé.

Az egyes programokon találkozhatnak a gyártástervezés vezetőivel, így szakmai eszmecserére, tapasztalataik megosztására is lehetőségük lesz. A résztvevők számára nemcsak ismeret bővítést, kapcsolat építési lehetőséget biztosítunk, de garantáljuk, hogy az itt kapott élményekre még nagyon sokáig emlékezni fognak!

Időpont:

2012. szeptember 14-15.

Helyszín:

Audi Hungaria Motor Kft.

9027 Győr, Kardán u. 1.

A rendezvényre meghívottak részére szállást biztosítunk.

A rendezvényen való részvételhez előzetes regisztráció szükséges. A résztvevőket a regisztrációhoz mellékelt pályázati anyag figyelembevételével hívjuk meg, így javasolt abban részletesen kitérni a releváns szakmai tapasztalatokra, tanulmányokra és ismeretekre.

A pályázatokat  2012. augusztus 29–ig várjuk.

Bővebb információ és regisztráció: http://www.audi.hu/karriernap/cvonline/

Kapcsolat:

Takács Udvari Csongor

csongor.takacs.udvari@audi.hu