• AUDI HUNGARIA Zrt. állások

    AUDI HUNGARIA Zrt.

Az Audi Hungaria Motor Kft. 2013-ban ünnepelte fennállásának 20. évfordulóját. Az elmúlt két évtized során vállalatunk a világ legnagyobb motorgyárává és egyik legmodernebb autógyárává fejlődött. A tavalyi évben ismét mérföldkőhöz érkezett az Audi Hungaria: a gyárbővítésnek köszönhetően megnyílt a legkorszerűbb műszaki színvonalat képviselő járműgyár, amely lehetővé tette, hogy az Audi A3 Limousine teljes egészében Győrben készülhessen. Az Audi Hungarianál 4 millió négyzetméteres alapterületén immár a motorgyártás és az autószerelde mellett prés- és karosszériaüzem, lakkozó, logisztikai központ, és egyéb támogató területek is működnek, munkatársaink száma pedig meghaladja a 10 000 főt. A vállalat optimális működéséhez elengedhetetlen a különböző szegmensek kooperációja, ennek sikerességét jól reprezentálja, hogy 2013-ban közel 2 millió motor és 42 000 jármű gördült le a gyártósorokról, emellett több mint 2000 munkahelyet teremtettünk.  

Az Audi Hungaria high-tech és innovatív munkakörnyezetet kínál munkavállalóinak, amely inspirálja a szakmai fejlődésüket. A személyre szabott karriertervezés mellett a megvalósításhoz is minden lehetőség biztosított, az alkalmazottaink továbbképzése különféle oktatások, tréningek és workshopok keretein belül történik. A vállalati rendezvények a szabadidő kellemes és hasznos módjának eltöltését jelentik, ahol a kikapcsolódás mellett kapcsolatépítésre is van lehetőség. 

Az Audi Hungariához folyamatosan keresünk munkatársakat, legyen szó középfokú vagy felsőfokú végzettségű, pályakezdő vagy tapasztalt szakemberről. Emellett kiemelt jelentőséget kap az utánpótlás nevelése is: az egyetemi, főiskolai hallgatókat gyakornoki programunkba, a frissdiplomásokat trainee programunkba várjuk. 

Győr a találkozások városa – az Audi Hungariánál találkozik az innováció és a hagyomány, a motiváció és a kreativitás, a szaktudás és a személyes fejlődés.

116 aktív állás


Gyakornok – Villamos hajtások gyártásának támogatása

Győr
Az álláshirdetés 8 napja lett aktiválva

Gyakornok - Motorlogisztika, folyamat- és struktúratervezés

Győr
Az álláshirdetés 9 napja lett aktiválva

Gyakornok - Szerszámgyár minőségbiztosítás

Győr
Az álláshirdetés 14 napja lett aktiválva

IT Projektvezető

Győr
Az álláshirdetés 23 napja lett aktiválva

Gyakornok - Elektromos karbantartás - V6 Otto motorgyártás

Győr
Az álláshirdetés 23 napja lett aktiválva

Profi karosszérialakatos a karosszériaüzemben

Győr
Az álláshirdetés 23 napja lett aktiválva

Gyakornok - IT – Alkalmazás üzemeltetés

Győr
Az álláshirdetés 24 napja lett aktiválva

Gyakornok a kísérleti gyártás területén

Győr
Az álláshirdetés 24 napja lett aktiválvaAudi Hungária út 1.
9027 Győr
Telefon: 06 96 66 8888