Az álláshirdetés lejárt.
Aktuális állást talál az aktív állásajánlatok között: új keresés indítása itt
www.cvonline.hu

Általános pályavasúti előadó (Szolnok)


 • A hirdetés 435 napja lejárt

MÁV-csoport
MÁV Zrt.

Általános pályavasúti előadó

Helység
Szolnok
Terület
Pálya- és mérnöki létesítmények (pálya- és eszközgazdálkodás, karbantartás)
Foglalkoztatás formája
Határozatlan idejű
Munkaidő
Teljes munkaidő

Vállalat
A MÁV Zrt. a magyarországi közforgalmú vasúti pályahálózat nagy részének üzemeltetőjeként mintegy 7000 kilométernyi vaspálya és az ahhoz kapcsolódó infrastruktúra működtetéséről gondoskodik. Az anyavállalat ezzel foglalkozó, egyben legnagyobb munkavállalói létszámú részlege teljes körűen látja el az üzemeltetési, forgalomirányítási és karbantartási, valamint részben a felújítási feladatokat. A MÁV pályahálózatát több, mint 30 vasúttársaság veszi igénybe, amelyek számára a vállalat különféle szolgáltatásokat nyújt.

Célunk több, mint 150 éve, hogy a vasúti személy - és teherfuvarozás területén jelentkező igényeket a lehető legmagasabb szakmai színvonalon elégítsük ki. Hagyományaink megőrzése és az új fejlesztésekre való törekvések egyensúlyt alkotnak jövőképünkben.

A MÁV Zrt. Pályavasúti Üzemeltetési Főigazgatóság alapvető feladata - az Európai Unió vasúti tevékenységeket szabályozó előírásaival összhangban - a közforgalmú vasúti pályák és tartozékaik üzembiztos működtetése, valamint pályavasúti szolgáltatások diszkriminációmentes rendelkezésre bocsátása a vasúti személyszállítási és árufuvarozási szolgáltatásokat nyújtó vállalkozások számára.

Feladatok

 • Kezeli a tevékenységi körébe tartozó ügyiratokat, lebonyolítja a postai küldemények átvételét, feladását, a kezelt dokumentumokat iktatja, rendszerezi, végrehajtja a selejtezést a MÁV Rt. Ügyviteli Utasításban szabályozottak szerint.
 • A szakmai munkavégzéshez szükséges MÁV Értesítőket, egyéb közlönyöket, folyóiratokat kezeli, rendezi, irattározza, gondoskodik a megrendelésükről.
 • Elkészíti, továbbítja a szakmai munkavégzéshez nélkülözhetetlen nyomtatványok, anyagok megrendelőjét, gondoskodik az érkezett nyomtatványok, anyagok nyilvántartásáról, tárolásáról, felhasználók felé történő eljuttatásáról.
 • Előkészíti az éves anyag és eszközigénylési tervet a szakterületi igény alapján, az igényelt anyag és eszközféleségeket átveszi, nyilvántartásba veszi, felhasználásra átadja. Gondoskodik az anyag- és eszközellátással kapcsolatos bizonylati figyelem betartásáról. Közreműködik a leltárak előkészítésében, lebonyolításában.
 • Gondoskodik a hatáskörébe tartozó szervezeti egység/ek munkavállalóinak a munkaruha, munkavédelmi eszközellátásáról, bizonylatolja a felhasználást.
 • Kiállítja a hatáskörébe tartozó szervezeti egység/ek munkavállalóinak béradat-közlőit, azokat az előírt határidőben, és tartalommal továbbítja az illetékes humánszolgáltató szervezet egysége részére.
 • Intézi a hatáskörébe tartozó szervezeti egység/ek munkavállalóinak menetkedvezményi ügyeit, készletben tartja az igények megrendeléséhez szükséges nyomtatványokat, nyilvántartást vezet a kérelmekről, a felmerülő menetkedvezményi igényeket továbbítja.
 • Intézi a munkavállalók részére érkezett különféle igazolások, nyilatkozatok munkavállalók részére történő eljuttatását, közreműködik a munkáltatói igazolásokra vonatkozó kérések teljesítésében.
 • Közreműködik a munkavállalók szabadság és beteg-nyilvántartásának folyamatos vezetéséről, a munkavégzés jellegének megfelelően eleget tesz a statisztikai, és egyéb jelentési kötelezettségeknek.

A munkakör betöltésének feltételei:

 • középfokú állami iskolai végzettség, érettségi
 • középfokú szakirányú képesítés (anyaggazdálkodási, logisztikai, munkaügyi)
 • DMS felhasználói ismeretek
 • 1 év szakmai gyakorlat
 • orvosi alkalmasság

Jelentkezés határideje
2016.11.30.

Bővebb felvilágosítást ad
Bodnár Zita 1/511-6728 01/67-28

Várjuk jelentkezését!

Helyek Szolnok
Kategória Asszisztencia / Adminisztráció
Beszerzés / Logisztika / Szállítás
Humán erőforrás
Pénzügy / Számvitel / Kontrolling
Minimális tapasztalat 1 év
Szükséges iskolai végzettség Szakközépiskola
Munkaidő tipusa Teljes munkaidő
Aktiválás időpontja 2016.11.10.
Egyéb hasonló állások Önnek
Értékesítési előadó

Hydro Extrusion Hungary Kft.

A feladatról: Vevőkkel valamint a külföldi érté...
Székesfehérvár, Fejér


Raktáros (Szolnok)

LAMBDA SYSTEME Kft.

A Lambda Systeme Kft. rangos, országos hálózatt...
Szolnok, Jász-Nagykun-Szolnok


Adminisztrátor (Szolnok)

HSA Kft.

Ha szeretnéd a legtöbbet kihozni magadból és eg...
Magyarország