Találd meg álmaid állását egy kattintásra!

Állásbörze és szakmai gyakorlati börze a Miskolci Egyetemen

miskolci-allasborze-fotoA Miskolci Egyetemi Állásbörzét immár huszadik alkalommal, 2014. április másodikán ismét megrendezik. A rendkívüli hasznossággal bíró rendezvény az idén is tárt karokkal várja az érdeklődőket! Az esemény célja, hogy közvetítse a vállalati igényeket és a lehetőségeket, melyek közül a végzős – és nem csak végzős – hallgatók szemezgethetnek, vagy épp információkat gyűjthetnek a jövőre nézve.


Az egyetem díszaulájába és előcsarnokába tervezett egésznapos kiállítás április 2-án 10-16-ig tart nyitva. A kimondottan szakmai gyakorlati helyek után érdeklődőknek a régi aula felé kell venni az irányt.

A 2014. ÉVI ÁLLÁSBÖRZÉN KÖZEL 70 ÁLLÁSAJÁNLATOT VAGY EGYÉB KARRIERLEHETŐSÉGET KÍNÁLÓ, KÖZVETÍTŐ CÉG, SZERVEZET LESZ JELEN.

Az álláskeresők részletes információkat kaphatnak a cégek kiválasztásért felelős szakembereitől, hogy mire is számítsanak a felvételi eljárások során. Azt is megtudhatják, milyen feltételeknek kell eleget tenniük ahhoz, hogy egy adott cégnél dolgozhassanak. Az érdeklődők amellett, hogy állásajánlatok és szakmai gyakorlati helyek közül válogathatnak, sok más egyéb karrierprogramon is részt vehetnek: előzetes regisztráció után lesz lehetőség grafológiai tanácsadáson és kézíráselemzésen, életpálya, életvezetési, személyiségfejlesztési, pályaorientációs, karrier, tanácsadásokon, illetve angol és magyar nyelvű próbainterjún való részvételre. Emellett több cég bemutatkozó előadásait is meghallgathatják az érdeklődők. Hasznos kiadványokkal lehet gazdagodni: a börzére ellátogatók előzetesen tájékozódhatnak a kiállító cégekről a www.uni-miskolc.hu/allasborze oldalain, illetve a börze hivatalos kiadványában, az Állásbörze Kalauzban. A helyszínen további térítésmentesen elérhető karriermagazinok is lesznek, mint pl. az ÁllásStart, és a Karrier Plusz.

miskolci-egyetemi-allasborze

Az állásbörzénkre diplomázó hallgatókat és fiatal diplomásokat várnak, nincsenek állásajánlatok középfokú végzettséggel rendelkezőknek. Erősen ajánlott a részvétel az alsóbb éveseknek is, akiknek már most érdemes megismerni a cégeket és az általuk felkínált együttműködéseket, időben előkészíteni a szakmai gyakorlatokat, kapcsolatokat építeni, és képzésekkel, felkészítő tréningekkel megalapozni a munkába állás időszakát. Jó szívvel ajánlják nekik a Börze mellett a Szakmai Gyakorlati Börzét is, ahol könnyen megtalálhatják álmaik szakmai gyakorlati helyét. Az idén a Szakmai Gyakorlati Börze keretében 6 szakmai gyakorlati helyet kínáló, közvetítő és azokat személyesen bemutató céget látnak vendégül.

TALÁLD MEG A HELYED – GYERE EL A MISKOLCI EGYETEMI SZÍNES PALETTÁJÚ ÁLLÁSBÖRZÉJÉRE ÉS a SZAKMAI GYAKORLATI BÖRZÉRE!

Bővebb információ a http://www.mehok.uni-miskolc.hu/allasborze oldalon.