Találd meg álmaid állását egy kattintásra!

Állás szerezhető online játékkal?

játékért állásA játékon résztvevők átélhetik egy új termék bevezetését az ötlettől egészen a piaci bevezetéséig. A Reveal ezzel együtt bemutatja nekik a L'Oréal csoport globális kultúráját és munkamunkamódszerét, és segít annak eldöntésében, hogy szakmailag milyen irányban induljanak el a tanulmányok befejezése után.

A játék három részből áll - a termék fejlesztése, gyártása és piaci bevezetése.

A Reveal játék révén az egyetemi vagy a diplomás hallgató kiderítheti, hogy a Marketing, a Pénzügy, az Kutatás-Fejlesztés, a Logisztika vagy az Értékesítési osztály áll hozzá közelebb. A Reveal körülbelül 10 órát vesz igénybe, mely során a hallgató kipróbálhatja, milyen munka vár rá a felsorolt osztályokon.

A játék része a termékcsomagokért folytatott verseny. Ahhoz, hogy egy hallgató bekerüljön a versenybe, be kell fejeznie mind a három részt, teljesítenie kell a Learning Center legalább egyik területének minden tesztjét, részt kell vennie a végső értékelésben és csatolnia kell az életrajzát.

Az online játék során a hallgatók tesztelhetik az üzleti angol nyelvi szintjüket is. A versenyre való jelentkezés érdekes összehasonlítást kínál a többi hallgatóval nemcsak Magyarországon, hanem világszerte - írja a közlemény. Az ünnepélyes díjátadásra a legfelsőbb vezetés és az elmúlt évadok nyerteseinek részvétele mellett kerül sor.
A kiválasztott diákok a következőkért szállhatnak versenybe Csehországban, Magyarországon és Szlovákiában együttvéve:
4 pozíció a trainee programba és 9 pozíció a gyakornoki programokra.
Idén ősszel a Reveal sikeres résztvevőinek kivételesen 5 pozíciót nyitnak a Marketingben, kettőt a Pénzügyön, egyet-egyet a PR-en és a HR-en.