Az álláshirdetés lejárt.
Aktuális állást talál az aktív állásajánlatok között: új keresés indítása itt
www.cvonline.hu

Agilis tesztmérnök/szoftverfejlesztő (C#, orvostechnológia) (HP20150403MK)


 • A hirdetés 1011 napja lejárt


Tudod, hogy az evosoft Hungary Kft. jelenleg Magyarország vezető szoftverháza? Budapesten, Miskolcon és Szegeden több mint 600 munkatárs dolgozik világszínvonalú szoftverek fejlesztésén és több mint egy évtizedes tapasztalattal rendelkezünk ipari szoftver megoldások terén.
Szeretnél részt venni egy nemzetközi fejlesztőcsapatban - élvonalbeli technológiákkal, a tervezést, fejlesztést és tesztelést támogató modern eszközökkel, a jó minőséget garantáló folyamatok szerint?
Szeretnéd kibontakoztatni a képességeidet?
Légy Te is csapatunk tagja!

Világszínvonalú radiológiai szoftvert fejlesztünk, szakértőt keresünk tesztjeinkhez az egyik budapesti SCRUM csapatba. Segíts alakítani a tesztstratégiánkat! Kis csapat, támogató környezet, jó hangulat.

Az egészségügyi szoftverfejlesztés az informatika egyik legdinamikusabban fejlődő területe. A világban végbemenő demográfiai változások és az emelkedő színvonalú egészségügyi szolgáltatások folyamatos igényt támasztanak, míg az informatika fejlődése egyre újabb és újabb távlatokat nyit a fejlesztésekben.

A Siemens az orvostechnológia területén mind az eszközök, mind a kapcsolódó szoftverek terén a világ leginnovatívabb és legsikeresebb vállalatai közé tartozik. Az evosoftnál folyó fejlesztési feladatokban olyan radiológiai szoftver tervezésében és fejlesztésében veszünk részt, amely a világ legnevesebb kórházaiban a legkiválóbb orvosok munkáját segíti. Kollégáink mind a használt technológiák, mind az agilis módszertan, mind pedig a napi feladatok szintjén kiemelkedően színvonalas munkát végeznek, így ez a terület nagyszerű lehetőséget biztosít a személyes szakmai fejlődésre – ráadásul mindezt jó hangulatban, támogató, baráti légkörben.

Te leszel az, aki összefogod egyik budapesti SCRUM csapatunkban a tesztelési feladatokat:

 • kialakítod a teszstratégiát a csapat támogatásával
 • a tesztelői szemléletet képviseled a csapatban
 • manuális teszteket automatizálsz, fejleszted a teszt frameworköt
 • meglévő automata teszteket tartasz karban, szükség esetén újakat írsz
 • ügyelsz a teszteléssel kapcsolatos processzek követésére (határidők, teszt riportok)
 • egyeztetsz, kommunikálsz a németországi tesztmenedzserekkel (angolul)
 • a tesztelői közösség (Community of Practice) tagjaként tapasztalatot cserélsz, közös álláspontot kialakítva képviseled a csapatokat tesztelést érintő témákban a projektmenedzsment felé

A tesztelési feladatok mellett lehetőséged lesz:

 • véleményezni a követelményeket (pl. tesztelhetőség szempontjából)
 • részt venni a feature-ök tervezésében és implementálásában
 • folyamatosan képezni magad, tréningeken részt venni

Legyen felsőfokú végzettséged, tudj minél többet a szoftver tesztelésről, tudj C#-ban programozni (hiszen nem manuális tesztelés a feladat), képes legyél mindenki számára érthető teszt dokumentációt írni (angolul), lehetőleg nem csak megértetni magadat, de akár meggyőzően kommunikálni (angolul is). Nem árt ha ismered a TFS-t és van néhány év tapasztalatod. Ami viszont még fontosabb, hogy nyitott, logikusan gondolkodó, széles látókörű, tanulni hajlandó csapatjátékos legyél, mert a többire meg tudunk tanítani.

Jelentkezz, ha szeretnél egy jó csapatban, folyamatosan fejlődve, élvonalbeli technológiákat használva dolgozni. Ha érdekel az ipari szoftverfejlesztés, elfogadva, hogy orvosi terület lévén komoly minőségügyi elvárásoknak kell megfeleljünk. Ha szereted, hogy nem mondják meg állandóan, hogy mit és hogyan csinálj. Ha bírod a felelősséget. Ha érdekel, hogy mennyire tud agilisen működni egy több száz fős projekt. Ha nem szereted néhány havonta váltogatni a projekteket és szakterületeket.

Jelentkezését a pozíció név mellett olvasható referenciaszám feltüntetésével az alábbi e-mail címre várjuk.

Helyek Pest
Budapest
Kategória IT / Informatika
Szükséges iskolai végzettség Főiskolai végzettség
Munkaidő tipusa Teljes munkaidő
Elvárt nyelvtudás Angol
Aktiválás időpontja 2015.04.14.
Egyéb hasonló állások Önnek
Gazdasági gyakornok

Siemens Zrt.

Gazdasági gyakornokot keresünk Gizella úti tele...
XIV. kerület, Budapest, Pest


ASSISTANT OF GLOBAL PURCHASING AND BUSINESS DEVELOPMENT

Autonet Import Magyarország Kft

The Hungarian subsidiary of AUTONET is looking ...
Dunakeszi, Budapest, Pest


Import beszerző

Békás Kft.

Magyarország piacvezető cukrász, sütőipari és g...
Budapest, Pest