Az álláshirdetés lejárt.
Aktuális állást talál az aktív állásajánlatok között: új keresés indítása itt
www.cvonline.hu

Adatbázis Menedzser


 • A hirdetés 1361 napja lejárt


Szeretnél Adatbázis Menedzser lenni az ország egyik legsikeresebb online webáruházánál?


 • Szívesen lennél egy gyorsan fejlődő hazai online kereskedelmi cégnél az szervezet adatbázisának gazdája?
 • Képes vagy a kapott és kért információt gyorsan rendszerezni és nem veszel el az első látásra kaotikusnak tűnő szituációk között?
 • Magabiztosan kezeled a relációs adatbázis kezelő rendszereket és az Excelt?
 • Önállóan, magabiztosan kézben tudod tartani a saját feladataidat és a határidőket?

 

Ha a fentiek alapján magadra ismersz, olvass tovább!


Milyen feladatokat kínálunk Neked?

 • Riporting rendszer fejlesztése és karbantartása. Egyik legfontosabb feladatodként a szervezet riporting rendszerét, kereskedelmi és egyéb jellegű kimutatásait kell fejlesztened, felügyelned, karbantartanod; a már meglévő kimutatásokat pedig rendszerezned.
 • Riportok, lekérdezések elkészítése. Adatbázis menedzserként a Te feladatod lesz a beérkező riport és kimutatás igények kielégítése, kérés esetén egyedi riportok elkészítése – szem előtt tartva a költséghatékonyságot. Fontos, hogy az igényeket gondosan felmérve optimális és hatékony adatbázis lekérdezéseket valósíts meg és gondoskodj a pontos, szemléletes, könnyen értelmezhető megjelenítésről.
 • Kereskedelmi szempontú feladatok. Mivel kereskedő cég vagyunk, így lesz néhány kereskedelemmel kapcsolatos feladatod is, mint például a terméktörzs cikkcsoportok adminisztrációja és a kontrolling törzs adminisztrációs munkálatainak elvégzése – a riportok elkészítése közben pedig alkalmazkodnod kell a kereskedelmi folyamatokhoz.

Mit kérünk Tőled ezért cserébe?

 • Rendszerszemléletet és strukturált gondolkodást. Mert az információ ritkán fog kis mennyiségben, strukturáltan és tisztán érthetően érkezni Hozzád – gyakran kell majd nagy mennyiségű, látszólag egymástól független információhalmazokat szintetizálnod és kitalálnod belőle, mi a megoldás.
 • Nagyfokú önjáróságot és segítőkész kommunikációs képességet. Mert adatbázis menedzserként Nálad a labda: a Te felelősséged a saját feladataidat rendszerezni és határidőre elvégezni, kielégítve a folyamatosan beérkező kimutatás igényeket.
 • Releváns tapasztalatot és szemléletet. Fontos, hogy rendelkezz ERP rendszerek üzemeltetésében, illetve a kereskedelem világában szerzett tapasztalattal – mert a beérkező igények pontos felméréséhez és kielégítéséhez Neked kell megteremtened a kereskedelem és az adatbázisok világa és nyelvezete közötti kapcsolatot.
 • Szakmai ismereteket. Mivel adatbázisokkal fogsz dolgozni, így a pozíció betöltéséhez fontos, hogy magas szinten ismerd a relációs adatbázis kezelő rendszereket (MS-SQL és MySQL) és a Microsoft Excelt.
 • Előnyt jelent, ha ismered a Google Analytics-et és az ehhez kapcsolódó API-t, illetve rendelkezel BI és adattárház rendszerekkel kapcsolatos tapasztalattal.

Hol fogsz dolgozni?

Budapesten a III. kerületben, az Extreme Digital székhelyén.

A jelentkezést a fényképes, magyar nyelvű önéletrajzokkal, a pozíció és a kereseti igény megjelölésével az alábbi e-mail címre várjuk:

·  

Helyek Pest
Budapest
Kategória IT / Informatika
Minimális tapasztalat 1 év
Munkaidő tipusa Teljes munkaidő
Egyéb hasonló állások Önnek
Senior CAD tervező mérnök

Trenkwalder Kft

Hűtés - és légtechnikában jelen lévő magyar ala...
Pest


Elektronikai fejlesztőmérnök

Hire-One Kft.

Pozíció leírása:Elektronikai termékek tervezése...
Sárvár, Székesfehérvár, Veszprém


Mérőgép programozó

Hire-One Kft.

Pozíció leírása:Mérőgépek programozása és a ter...
Oroszlány, Tata, Tatabánya