Találd meg álmaid állását egy kattintásra!

A személyes találkozás színtere: Műegyetemi Állásbörze

műegyetemi állásbőrzeA mai rohanó világunkban, melyet a 7/24 órás elérhetőség, az állandó online jelenlét és a virtuális közösségi kapcsolatok fontossága jellemez, továbbra is léteznek olyan piacok, ahol a személyes jelenlét és találkozás az egyik legnagyobb értéknek számít. Ide sorolható az álláskeresők és potenciális munkáltatók találkozása is.Ezt a célt hivatott támogatni hazánk egyik legnagyobb és legrangosabb állásbörzéje, a Műegyetemi Állásbörze, ahol a munkaerőpiac két jelentős résztvevője – az álláskereső fiatalok és az állasokat valamint szakmai gyakorlatokat kínáló cégek – személyesen is megismerkedhetnek egymással. A rendezvény idén az őszi szezonban október 16-17-én kerül megrendezésre. A tévhitekkel ellentétben a Műegyetemi Állásbörzén a mérnöki végzettségen túl a gazdasági, pénzügyi, informatikai és természettudományi diplomát szerző álláskeresők is képviseltetik magukat. A húsz éves szervezési tapasztalat garantálja a magas szakmai és szolgáltatási színvonalat, a felkészült álláskeresőket pedig a 3 hetes előzetes felkészítő programsorozat valamint a helyszíni programok biztosítják.

Ha idő- és költséghatékony megoldást keres a frissdiplomás munkaerő toborzására, akkor Önnek a Műegyetemi Állásbörze a megfelelő módszer, melynek keretében személyesen találkozhat Magyarország legképzettebb szakembereivel.

Kikkel lehet a Műegyetemi Állásbörzén személyesen is találkozni? Rendezvényünkön 10.000 látogatóra számítunk, akik között Ön is megtalálhatja az elvárásainak megfelelőt. Saját megkérdezésünk szerint a látogatók 87%-a rendelkezik legalább középfokú nyelvismerettel angol nyelvből, míg 51%-uknak középfokú német nyelvismerete van. A látogatók többsége piacképes szakmai tudással és gyakorlatban is hasznosítható tapasztalattal rendelkezik: 54%-uk már tanulmányai alatt is szerzett tapasztalatot a szakterületén. Látogatóink közel 80%-a BME-n végzett vagy jelenleg is tanulmányokat folytató hallgató. Más felsőoktatási intézményből - Óbudai Egyetemről, Budapesti Corvinus Egyetemről, Budapesti Gazdasági Főiskoláról, Eötvös Loránd Tudományegyetemről – is számos látogató érkezik, így ők is tovább színesítik a rendezvény szakmai palettáját.

Ne maradjon le, jelentkezzen most!

Jelentkezési határidő: 2013. szeptember 24.