Találd meg álmaid állását egy kattintásra!

A munkaerőpiac feltérképezése elengedhetetlen

hvg online allaborzeAhhoz, hogy sikeresen állást találjuk, kiemelten fontos az, hogy pontosan tisztában legyünk azzal, vajon mely vállalatok kínálnak állást a mi szakmai tudásunknak, tapasztalati szintünknek megfelelően, illetve hogy egyáltalán milyen irányba induljunk el, ha munkát szeretnénk találni. Emellett például a tartalmilag és formailag is megfelelő önéletrajz vagy a kifogástalan állásinterjú-viselet is nagyban hozzájárulhat a sikerhez.


Az állásbörzék remek terepet jelenthetnek – akár online formában is!

Ha általános körképet szeretnél kapni hazánk munkaerőpiaci helyzetével és számos jelentős vállalat igényeivel kapcsolatban, akkor kifejezetten hasznos lehet, ha ellátogatsz egy állásbörzére, ahol számos vállalattal kerülhetsz kapcsolatba, feltérképezheted keresletüket, és megismerheted a náluk elérhető, akár hosszabb távú karrier lehetőségeket is.

Mindezt akár otthonról is megteheted, például a HVG Állásbörze online felületén keresztül, amely 2013. október 13-ig várja az álláskeresőket több ezer ajánlattal. Itt olyan vállalatok ajánlataira is jelentkezhetsz, akikkel kint a helyszínen nem találkozhattál. Ilyen például a Genpact Hungary Kft., Mediso Kft., OBO Bettermann Hungary Kft., Swicon Zrt. vagy a Tredis Consulting Kft. Azért, hogy az álláskeresés ne csupán a helyszínen, ám virtuális formában is hatékony lehessen, az állásbörze online felületén a cégek összes állásajánlatán kívül cégismertetőt is olvashatsz, és elmondhatod véleményedet a vállalatok által indított szavazásokon is. A honlapon továbbá karrierépítést támogató cikkeket is megtalálsz annak érdekében, hogy felkészültséged teljes legyen.

Ha pedig valamely álláshirdetést, gyakornoki programot vagy éppen továbbképzési lehetőséget olvasva kérdésed merülne fel, felveheted a kapcsolatot a vállalatok munkatársaival a standjukon található elérhetőségek egyikén, és tájékozódhatsz mindenről, ami segít jobban megismerni potenciális jövőbeli munkahelyedet!

Látogasd meg a börze honlapját, keresd fel az online standokat, jelentkezz az állásokra még október 13.-áig! Még most regisztrálni sem késő!

www.hvgallasborze.hu