Találd meg álmaid állását egy kattintásra!

A multifunkciós HR

Bár a minőségi HR jó befektetés egy vállalat életében, a költséghatékonyságra való törekvés látszólag szűkíti a személyzeti kérdésekkel foglalkozó szakemberek mozgásterét cégen belül. Szerencsére ezt a folyamatot ellentételezi a HR-esek rendelkezésére álló eszközök sokfélesége. Ezt a sokféleséget azonban ki kell ismerni, mert néha valóban nehéz figyelemmel követni az újabb és újabb eljárások, technikák és módszerek evolúcióját.

Ezúton szeretnénk Önt meghívni a Menedzserképző Központ „A multifunkciós HR - feladatok és eszközök a gyakorlatban” című konferenciájára, mely segít az eligazodásban, hogy a HR valóban multifunkciós üzemmódban, hatékonyan tudja ellátni feladatát a vállalaton belül. Az esemény 2013. május 7-én (kedd), Budapesten, a Danubius Hotel Gellértben kerül megrendezésre.

 

multifunkciós hr Az előadások témáiból:

■ MUNKAPIACI PARADIGMAVÁLTÁS
■ ELÉGEDETTSÉG- ÉS ELKÖTELEZETTSÉG-MÉRÉS 2013.
■ HR ESZKÖZÖK Y-TÓL Z-IG
■ GENERÁCIÓS FESZÜLTSÉGEK MEGOLDÁSA A GYAKORLATBAN
■ A HR ÚJ KOMMUNIKÁCIÓS CSATORNÁI
■ KARRIERMENEDZSMENT PROGRAMOK A GYAKORLATBAN
■ TESZTEK HASZNÁLATA A COACHING-BAN
■ PARADIGMAVÁLTÁS AZ ÚJ MT-BEN

 

A konferencia részvételi díja: 27 000 Ft + áfa

Kedvezmény:
A CV-Online ügyfelei, partnerei és hírlevél olvasói részére 15% kedvezmény

/A feltüntetett engedményen felül további kedvezmény nem vehető igénybe./


A konferenciáról bővebben a Menedzserképző Központ honlapján olvashat, a kedvezményes regisztrációra a következő oldalon van lehetőség:
http://www.menedzserkepzokozpont.hu/regisztracio/cvonline/8.html


A rendezvény végén, a Hotel Caramell**** holisztikus gyógy, wellness és konferencia szálloda jóvoltából, egy 2 fő részére szóló, 2 éjszakás, teljes panziós ellátást biztosító voucher kerül kisorsolásra a résztvevők között.

Ezen felül egy 100 000 Ft értékű önismeret, önfejlesztés, karrier-tervezés, motiváció, hatékonyság-javítás teszt-csomag kerül kisorsolásra a Profiles International Hungary Kft. felajánlásával, amit a nyertes saját maga, vagy akár az általa kiválasztott kollégája, illetve partnere, ügyfele használhat fel.