• 77 Elektronika Kft. állások

  • Fehérvári út 98. Budapest
   Magyarország
  • Telefon: (06-1) 206-1480
  • -
  77 Elektronika Kft.

A 77 Elektronika Műszeripari Kft 1986-ban alakult Budapesten és a mai napig magyar tulajdonú családi vállalkozásként működik. A folyamatos innovációnak és a szüntelen fejlesztéseknek köszönhetően a vállalat termékeit ma már világszerte ismerik és használják Dél-Amerikától a Távol-Keletig. A vállalat saját fejlesztésű orvoselektronikai termékeket gyárt, elsősorban vércukormérő rendszereket, vizeletvizsgáló készülékeket és ezek reagens anyagait, személyes és laboratóriumi használatra. A 77 Elektronika tevékenysége magában foglalja termékei tervezését, mechanikai, hardware- és software fejlesztést, miközben jelentős gyártási kapacitással és kereskedelmi szervezettel rendelkezik.

Családbarát Vállalkozás 2017.
A „Családbarát Vállalkozás Újbuda” elismerésekkel 2014 óta ösztönzi Újbuda Önkormányzata a helyi munkáltatókat, hogy fejlesszék családbarát szervezeti modell kialakításával és megtartásával kapcsolatos gyakorlatukat. „A rugalmas foglalkoztatási formák bevezetése, a munka-magánélet egyensúly megteremtése és a családok igényeihez való igazodás mind-mind válaszokat adhatnak a következő évek munkaerő-piaci kihívásaira, hiszen a motivált, elkötelezett munkaerő a legjobb befektetés egy szervezet számára” – mondta el dr. Hoffmann Tamás.

Nagyvállalati kategóriában a nyertes 2017.-ben a 77 Elektronika Kft. Méltatásukban elhangzott: a cégnél rugalmas és részmunkaidős foglalkoztatási formákat vezettek be, nagy hangsúlyt helyeznek a munkavállalók egészségmegőrzésére, családi programok szervezésére. Határozott perspektívát nyújtanak a munkavállalói juttatások fejlesztésére. A 77 Elektronika Kft. az elismeréssel járó pénzdíjat megduplázta, és így összesen 400 ezer Ft-ot ajánlott fel a Vicus Közalapítványon keresztül az újbudai nagycsaládosok karácsonyi rendezvényének támogatására.

3 aktív állás


Raktáros

Budapest, Pest, XI. kerület
Az álláshirdetés holnap lejár

Műszaki Beszerző

Budapest, Pest, Budapest, F...
Az álláshirdetés holnap lejár

Minőségirányítási Mérnök

Budapest, Pest, Budapest, F...
Az álláshirdetés 10 napja lett aktiválva
Orsolya Kardos-Kovács
Fehérvári út 98.
1116 Budapest
Telefon: (06-1) 206-1480

Képek