• 77 Elektronika Kft. állások

  • Fehérvári út 98. Budapest
   Magyarország
  • Telefon: (06-1) 206-1480
  • -
  77 Elektronika Kft.

A 77 Elektronika Műszeripari Kft 1986-ban alakult Budapesten és a mai napig magyar tulajdonú családi vállalkozásként működik. A folyamatos innovációnak és a szüntelen fejlesztéseknek köszönhetően a vállalat termékeit ma már világszerte ismerik és használják Dél-Amerikától a Távol-Keletig. A vállalat saját fejlesztésű orvoselektronikai termékeket gyárt, elsősorban vércukormérő rendszereket, vizeletvizsgáló készülékeket és ezek reagens anyagait, személyes és laboratóriumi használatra. A 77 Elektronika tevékenysége magában foglalja termékei tervezését, mechanikai, hardware- és software fejlesztést, miközben jelentős gyártási kapacitással és kereskedelmi szervezettel rendelkezik.

Családbarát Vállalkozás 2017.
A „Családbarát Vállalkozás Újbuda” elismerésekkel 2014 óta ösztönzi Újbuda Önkormányzata a helyi munkáltatókat, hogy fejlesszék családbarát szervezeti modell kialakításával és megtartásával kapcsolatos gyakorlatukat. „A rugalmas foglalkoztatási formák bevezetése, a munka-magánélet egyensúly megteremtése és a családok igényeihez való igazodás mind-mind válaszokat adhatnak a következő évek munkaerő-piaci kihívásaira, hiszen a motivált, elkötelezett munkaerő a legjobb befektetés egy szervezet számára” – mondta el dr. Hoffmann Tamás.

Nagyvállalati kategóriában a nyertes 2017.-ben a 77 Elektronika Kft. Méltatásukban elhangzott: a cégnél rugalmas és részmunkaidős foglalkoztatási formákat vezettek be, nagy hangsúlyt helyeznek a munkavállalók egészségmegőrzésére, családi programok szervezésére. Határozott perspektívát nyújtanak a munkavállalói juttatások fejlesztésére. A 77 Elektronika Kft. az elismeréssel járó pénzdíjat megduplázta, és így összesen 400 ezer Ft-ot ajánlott fel a Vicus Közalapítványon keresztül az újbudai nagycsaládosok karácsonyi rendezvényének támogatására.

Jelenleg nincsenek álláshirdetései a www.cvonline.hu -n


Orsolya Kardos-Kovács
Fehérvári út 98.
1116 Budapest
Telefon: (06-1) 206-1480

Képek