Találd meg álmaid állását egy kattintásra!

500%-os növekedés 1 év alatt

500%-kal növekedett a CV-Online, köszönhetően folyamatos innovációnak és fejlesztéseknek.

A CV-Online, Közép- és Kelet-Európa vezető online állásközvetítő vállalata jelenleg közel 11.000 álláslehetőséget kínál 9 piacon, ami 500%-os növekedését jelent az egy évvel ezelőtti adathoz képest.

Emma Toth-Plumtree, a CV-Online vezetője a következőket nyilatkozta a vállalat dinamikus növekedéséről: "Öt évvel ezelőtt körülbelül 500 állást kínáltunk a főként magasabb végzettségű, szellemi munkások számára. Most élvezzük a régió szintű 500%-os növekedés előnyeit, amely az álláshirdetések számában mutatkozik meg, és természetesen pozitív hatással van a bevételek növekedésére is. Ez jelenleg évi 85–105% között mozog, piactól függően. A nyomtatott sajtó egyre jobban háttérbe szorul Közép-Kelet-Európában" – fejtette ki Emma –, „míg az online toborzás kedveltebbé válik, mivel hatékonyabb, felhasználó-barátabb és hosszú távú megoldásokat nyújt rugalmas árképzéssel.”

A régiós internetes álláspiac fejlődésével párhuzamosan az online állásportálokon meghirdetett pozíciók is diverzifikálódtak, és mára a hirdetések egyre nagyobb hányada szakács, takarító, autószerelő és más szakmunkás pozícióba keres munkavállalókat. Az internetpenetráció növekedése lehetővé tette azt is, hogy a nagyvárosokon kívül is elérhetővé váljanak az álláskeresők. Az Európai Uniós csatlakozás és a régi EU tagállamok munkaerőpiacainak fokozatos megnyílása azt is lehetővé teszi, hogy külföldi pozíciókat is kínáljanak a CV-Online portálok, ezáltal növelve a Közép-Kelet-Európa 9 országában jelen lévő több mint 750.000 regisztrált álláskeresőjének karrierlehetőségeit.

A vállalat tovább folytatja szolgáltatásainak bővítését olyan innovatív megoldásokkal, amelyek biztosítják a problémamentes és egyszerű integrációt a vállalatok saját karrier oldala és a CV-Online állásportál között. A legújabb, JobStream alkalmazás azoknak a vállalatoknak nyújt segítséget, amelyek egyszerű megoldást keresnek saját vállalati honlapjukon álláshirdetéseket közzétenni. Egy másik, az álláshirdetések publikálását könnyítő szolgáltatásunk a Mirroring, amely automatikusan átemeli az álláshirdetéseket a vállalati karrier portálról a CV-Online-ra; ezzel időt és energiát takarít meg a céges HR szakembereknek.

A CV-Online-t 1996-ban alapították Észtországban és jelenleg Lettországban, Litvániában, Lengyelországban, Csehországban, Szlovákiában, Magyarországon, Oroszországban és Romániában van jelen. A CV-Online tagja a CVO Groupnak, a régió vezető HR megoldásokat kínáló cégcsoportjának. A CVO Finance, CVO Sales & Marketing, CVO Technology divíziói toborzással és fejvadászattal, a Simplika munkaerő-kölcsönzéssel, és a CVO Outsourcing kihelyezett HR szolgáltatásokkal foglalkozik. 2005-ben a csoport árbevétele meghaladta a 13,6 millió Eurót.