Találd meg álmaid állását egy kattintásra!

25 éves a BALLUFF Elektronika Kft.

25 éves a

BALLUFF

Elektronika Kft.

A Balluff Veszprémi leányvállalata Mara Cégcsoport LEGFONTOSABB termelőhelyévé Vold, ugyanakkor Gyártás Mellett a Mérnöki, és a vállalatcsoport munkáját Támogató tevékenységeik SZINTEN bővültek. Különböző feladatok, projektmunkák keretében szakembereik jelentős része kapcsolódik a Balluff Nemzetközi vérkeringéséhez.

A jubileum apropóján Veszprémben Jart Rolf Hermle, a Balluff GmbH társtulajdonosa, and Michael Unger, a Balluff Kft. Felügyelő bizottságának elnöke és a Balluff GmbH ügyvezetője. Michael Unger ügy fogalmazott, Hogy a magyar leányvállalat megalapításával Nem egy munkapad meghosszabbítása volt cel, sokkal többet akartak: meghonosítani a Magas szintű minőséget és technológiát.

A Balluff Elektronika Kft-t 1989-ben április 19-én jegyezték legyen. Induláskor feszültségmentes munkatársuk, egy tevékenységet bérelt ingatlanban kezdték. Jelenlegi telephelyükön 1990 ben építették AZ ELSŐ üzemépületet, Amit További Nyolc építkezés követett. A beépített Hasznos terület 18000 négyzetméterre növekedett. Az Elmúlt években a kezdeti Alkatrészgyártó üzemből Mara Balluff legjelentősebb Termelő gyárává váltak. Egyre TÖBB olyan termékkel rendelkeznek, melyek KIZÁRÓLAG Veszprémből kerülnek a Balluff raktáraiba, Majd AZ onnan Öt kontinenst átölelő Értékesítési hálózaton Keresztül a vevőikhez.

 

Ötvös Tamás 2009 Evet Még beárnyékoló Gazdasági recessziót követően Vette egy Balluff Kft irányítását., Az azóta Elmúlt Öt év egy Folyamatos fejlődésről Szolt. Nincs olyan Szervezeti egységük Mely kapacitásában, szakmai tevékenységében, növekedett kompetenciájában ne, illetve erősödött Volna. A Veszprémi Vállalat jelenlegi létszáma 706 fő, Mely Az öt evvel ezelőttihez képest Majd Húsz százalékos Növekedés. Ami kulon örömteli, Hogy Nem csak a gyártásban foglalkoztatott létszám, hanem a Mérnöki, és a vállalatcsoport munkáját Támogató tevékenységeik is bővültek. A Vállalat vezetője büszkén számolt lehet Arrol Hogy, fejlesztőmérnökeik létszáma, feladataik mennyisége, komplexitása évről Èvre növekszik. Kiváló munkájuk elismerése, Hogy egyre TÖBB Nemzetközi Feladat megoldásában, projektmunkában vesznek részt.

A jövő egy További Növekedés lehetőségét tartogatja számukra: a Veszprémi gyár a Balluff legnagyobb Európai termelőhelye MARAD, a kutatás-fejlesztési Csoport Pedig Már a legtöbb A második legjelentősebb. A Következő években Még több energiát fektetnek a Termelési és Logisztikai folyamataik fejlesztésére, a kutatás-fejlesztés és a termékfejlesztés kapacitásainak bővítésére. Erősítik a vállalaton vállalatcsoporton, belüli utánpótlásképzést, szakmai fejlődést, ezáltal Még vonzóbb és tervezhetőbb lehetőségeket biztosítanak munkatársaik SZÁMÁRA.

A További fejlődéshez elengedhetetlen, Hogy egy bővüljön munkavállalók korewo van. Ezért folyamatosan Varjak pályakezdő és gyakorlattal rendelkező villamosmérnökök, gépészmérnökök és Mechatronikai Mérnökök jelentkezését.

A Vállalat Szivesen fogadja a mérnökhallgatókat van, Akik nyári szakmai gyakorlatukat kívánják teljesíteni, Vagy diplomadolgozatukat, TDK munkájukat írják.