Találd meg álmaid állását egy kattintásra!

20 éves a Jogtár

jogtar20A Wolters Kluwer Kft. Jogtára idén ünnepli 20. születésnapját. Az évforduló alkalmából december 20-án a Jogtár termékcsalád szolgáltatásai 20%-os kedvezménnyel rendelhetők meg a Kiadó online boltjában.
A Jogtár 1993 szeptemberében jelent meg először. Az akkoriban csupán 3 adatbázist tartalmazó szolgáltatás 20 év elteltével Magyarország egyik piacvezető, több mint 400 000 jogi dokumentumot tartalmazó adatbázisává nőtte ki magát.

A Jogtáron jelenleg tucatnyi változásmutató, precíz közlöny-tartalomjegyzék, majdnem 200 jogterületi szűkítés és több mint 50 000 jogi tárgyszó található. A felhasználók számára elérhető az összes BH, EBH és ABH, a szakmai munkát közel 300 szerkeszthető iratminta, iratkezelő program és nyomtatványkitöltő Cégeditor támogatja. A jogszabályok értelmezését időgépes kommentárok segítik, amelyek révén a jogszabály-magyarázatok korábbi szövegváltozatai is elérhetőek.

A felhasználók eltérő igényei, valamint a jogszabályváltozások gyorsasága és összetettsége arra ösztönözte a Kiadót, hogy továbbfejlesztett és új szolgáltatásokkal bővítse a Jogtárat. Ennek eredményeként 2010 őszén létrejöttek a Szakmai Jogtárak: elsőként az önkormányzatok, ügyvédek, adózási és személyügyi, bérügyi munkatársak számára. Időközben a Jogtár hatalmas adatbázisai a 2005 óta már DVD-lemezeken kiadott formátum mellett webes felületen és mobileszközökön is elérhetővé váltak az előfizetők számára.

A 20 éves évforduló alkalmából december 20-án a Jogtár termékcsalád szolgáltatásai 20%-os kedvezménnyel rendelhetők meg a Kiadó online boltjában.