Találd meg álmaid állását egy kattintásra!

17. Óbudai Egyetem Állásbörze

Az Óbudai Egyetemen idén 17. alkalommal kerül megrendezésre február 17-18-án a Magyar Mérnökhallgatók Egyesületének Bánki Donát Helyi Bizottsága szervezésében az egyetemi állásbörze.

A Magyar Mérnökhallgatók Egyesülete immár 26 éve működik az egyetemen, illetve jogelődintézményeiben. Fő célja, hogy a hallgatók képzésük során és azt követően is otthonosabban mozogjanak a gyorsan fejlődő és egyre nagyobb elvárást támasztómérnöki szakmákban.

Az Óbudai Egyetem Állásbörze az egyetemek, főiskolák diákjait – az alsóbbéveseket és a végzősöket egyaránt – hozzásegíti ahhoz, hogy átfogó képet kapjanak a vállalatok által nyújtott lehetőségekről, a hazai munkaerőpiac elvárásairól és a gazdasági élet sokszínűségéről. Ugyanakkor a vállalatok is információt szerezhetnek a soron következő generáció felkészültségéről, munkahellyel szembeni elvárásairól,a gyakorlati tapasztalatok szerzését segítő kooperatív képzésről.

A rendezvényen nemcsak az Óbudai Egyetem több ezer hallgatója vehet részt, hanem az ország bármely más műszaki jellegű felsőoktatási intézményéből is várják a rendezők a végzős, illetve alsóbb éves hallgatókat. A korábbi tapasztalatok rámutattak arra, hogy az állásbörzék mind a cégek, mind a hallgatók körében igen népszerűek.

A szervezők idén harmadszor rendezik meg az Állásbörzét két helyszínen, két egymást követő napon: február 17-én a Tavaszmező utcai G épületben (1084Budapest, Tavaszmező u. 17.), míg február 18-án Óbudán a Bécsi úti Neumann János épületben (1034 Budapest, Bécsi út 96/b.). A szervezők az első napot a gépész-, a villamosmérnöki (gyengeáramú), a mechatronikai, a biztonságtechnikai és a menedzser, a második napot az informatikai, könnyűipari, valamint villamosmérnöki (erősáramú) gyakorlatokat, állásokat keresőknek ajánlják.

A rendezvényen számos kiállító jelenik meg az egyetem képzési profiljához igazodó állásajánlatokkal. További információ az http://allasborze.uni-obuda.hu/ weboldalon érhető el.