VII. LEAN FÓRUM FOLYAMATFEJLESZTÉSI KONFERENCIA - Április 10-11.

kvalikonIdén is megrendezésre kerül a Kvalikon Kft. szervezésében a Lean Fórum - Folyamatfejlesztési Konferencia.

Helyszín: Rubin Wellness & Conference Hotel

1118 Budapest, Dayka Gábor u. 3.

 


A Lean menedzsment az egyik legeredményesebb menedzsment rendszernek bizonyul a vállalatok versenyképességének (rugalmasság, hatékonyság, minőség) biztosításában. A Lean szemléletű fejlesztés a működés hozzáadott értéktartalmának növelésére és a veszteségek csökkentésére helyezi a hangsúlyt. A hatékonyságfejlesztést nem az ott dolgozó emberek ellenére, az ő kizsákmányolásukkal, hanem a dolgozókban rejlő tudás és képességek kiaknázásával a szervezet fejlesztésével éri el, amelynek igen hatékony módszere a Kaizen (folyamatos fejlesztés).

A hozzáadott érték és ügyfél elégedettség növelés érdekében a szervezet fejlesztése mellett megfelelő folyamatokat kell kialakítani, amik lehetővé teszik a hatékony és eredményes munkavégzést.

A konferencián számos kiemelkedő (szolgáltató és gyártó) vállalat tapasztalatát és jó gyakorlatát lehet megismerni a Lean menedzsment alkalmazásával, és a folyamatok hatékonyságának növelésével kapcsolatban. A „Lean” szemléletben gondolkodó vállalatok tudják, hogy az emberi erőforrás nem költség, hanem a vállalat legfontosabb tőkéje, amely fejlesztésében rengeteg rejtett tartalék van.

kvalikon

A konferencián ismét találkozik egymással a Lean, minőségügyi és HR szakma számos meghatározó hazai szakembere. Az eddigi gyakorlatnak megfelelően idén is 120-150 fő részvételére számítunk.

Akik előadóként osztják meg tapasztalataikat a Konferencián: AUDI, K&H BANK, AUTOLIV, CONTINENTAL AUTOMOTIVE, DANA, FAG MAGYARORSZÁG, FESTO-AM, MAGYAR SUZUKI, NATIONAL INSTRUMENTS EUROPE, NOKIA, OPEL, PHOENIX MECANO, PICK SZEGED, SEALED AIR, ZF LENKSYSTEME, CHINOIN.

 

A Konferencia programjához kapcsolódóan számos workshopon (GE HEALTHCARE, SEALED AIR), képzésen és BEST PRACTICE Fórumon (E.ON Ügyfélszolgálat) lesz lehetősége a résztvevőknek a Lean módszerek megismerésére és a tapasztalatcserére.

 

GEMBA KAIZEN WORKSHOP – GE HEALTHCARE (BUDAÖRS): március 27-28, április 3-4.

SMED – TPM WORKSHOP – SEALED AIR (ÚJHARTYÁN): május 14-15, 21-22.

XXVII. Best Practice Fórum – E.ON ÜGYFÉLSZOLGÁLAT (PÉCS): május 8.

KAIZEN VERSENY 2014

A 2013-ban indított új kezdeményezésünk sikerére való tekintettel 2014-ben is Kaizen versenyt hirdetünk a hazai vállalatok és szakemberek részére. A versenyen való indulás szabályairól és lépéseiről a KAIZEN VERSENY leírásból és Wittmann Brigittától kaphatnak részletesebb információt a wittmann.brigitta@kvalikon.hu E-mail címen.

 

Konferencia program >>

További információk és jelentkezés >>


www.kvalikon.hu