VI. Lean Fórum Folyamatfejlesztési Konferencia

Idén is megrendezésre kerül a Kvalikon Kft. szervezésében a

Lean Fórum - Folyamatfejlesztési Konferencia


Időpont: Április 18-19.

Helyszín: Rubin Wellness & Conference Hotel

1118 Budapest, Dayka Gábor u. 3.

lean fórum


A Lean menedzsment az egyik legeredményesebb menedzsment rendszernek bizonyul a vállalatok versenyképességének (rugalmasság, hatékonyság, minőség) biztosításában. A Lean szemléletű fejlesztés a működés hozzáadott értéktartalmának növelésére és a veszteségek csökkentésére helyezi a hangsúlyt. A hatékonyságfejlesztést nem az ott dolgozó emberek ellenére, az ő kizsákmányolásukkal, hanem a dolgozókban rejlő tudás és képességek bevonásával és fejlesztésével éri el, amelynek igen hatékony módszere a Kaizen (folyamatos fejlesztés). A konferencián számos kiemelkedő vállalat tapasztalatát és jó gyakorlatát lehet megismerni a Lean menedzsment alkalmazásával, továbbá a hatékonyságnöveléssel kapcsolatban. A „Lean” szemléletben gondolkodó vállalatok tudják, hogy az emberi erőforrás nem költség, hanem a vállalat legfontosabb tőkéje, amely fejlesztésében rengeteg rejtett tartalék van.

 

A konferencián ismét találkozik egymással a Lean, minőségügyi és HR szakma számos meghatározó hazai szakembere. Az eddigi gyakorlatnak megfelelően idén is 120-150 fő részvételére számítunk.

Részletes programot ITT talál!

Akik előadóként osztják meg tapasztalataikat a Konferencián: GE, AUDI, HAJDU, K&H BANK, MAGYAR TELEKOM, STI PETŐFI NYOMDA, EDF DÉMÁSZ, CONTINENTAL, MARS, NI, MAGYAR POSTA, ZF LENKSYSTEME, SEALED AIR, AUTOLIV, DECATHLON, FESTO AM.
A Konferencia programjához kapcsolódóan számos workshopon (FEHRER RÁBA), képzésen és BEST PRACTICE Fórumon (COCA-COLA) lesz lehetősége a résztvevőknek a Lean módszerek megismerésére és a tapasztalatcserére.

A3 GEMBA KAIZEN WORKSHOP – FEHRER Rába Kft.(Mór) : 2013. Május 8- 9, 23-24.

 

XXIII. BEST PRACTICE FÓRUM – COCA-COLA (Dunaharaszti) : 2013. május 10.

 

További információk és jelentkezés >>

 

 

KAIZEN VERSENY 2013

 

Kaizen versenyt hirdetünk a hazai vállalatok és szakemberek részére. A Kaizen verseny célja a hazai szakemberek Kaizen tevékenységének megismerése és elismerése, valamint a jó gyakorlatok és megoldások megosztása a Lean Fórum partnereivel és a hazai lean közösséggel.

A versenyen való indulás szabályairól és lépéseiről Farkas Jánostól kaphatnak részletesebb információt a farkas.janos@kvalikon.hu email címen. A Kaizen akció bemutatását március 29-ig kell beküldeni.

 

 

www.kvalikon.hu