Az álláshirdetés lejárt.
Aktuális állást talál az aktív állásajánlatok között: új keresés indítása itt
www.cvonline.hu

Vezető Logisztikus | Logistics Manager - Tatabánya környéke
Feladatkör:
Tapasztalt, angolnyelv-tudással rendelkező logisztikust keresünk multinacionális gyártócéghez! Ebben a munkakörben ezek a feladatok várnak Önre: - Vezetés: a logisztikai szervezeti egységek szakmai irányítása - Felelősség: a vevői kiszállítások biztosítása, nyomon követése, szükség esetén javító intézkedések megtétele - Ellenőrzés: a havi és heti értékesítési és termelési tervek elkészülésének felügyelete, ellenőrzése - Elemzések és előrejelzések készítése: az előrejelzések, tervek változásainak folyamatos elemzése és erről rendszeres írásos jelentés készítése, a termelési terv teljesülésének követése és arról napi jelentés készítése. - Leltározás: a havi ellenőrző leltárak megszervezése, lebonyolítása és kiértékelése - Raktárkészlettel kapcsolatos feladatok: a raktárak (alapanyag, segédanyag, alkatrész) működtetése és a raktárkészletek figyeltetése - És úgy általában: a logisztikai folyamatok fejlesztése. Felkeltette érdeklődését a lehetőség? Küldje el önéletrajzát még ma! Felgyorsíthatja a kiválasztási folyamatot, ha megjelöli bérigényét, és munkába állásának legkorábbi lehetséges időpontját.

Végzettség:
Szakirányú egyetemi vagy főiskolai végzettség.

Szakmai tapasztalat:
Legalább öt évnyi, logisztikában, raktározásban vagy termelési területen szerzett, autóipari tapasztalat. Vezetői tapasztalat.

Informatika:
felhasználó szintű office ismeretek

Egyéb követelmény:
Tárgyalóképes nyelvtudás (írásban és szóban is). Vállalatirányítási rendszer gyakorlati ismerete (pl.: MfgPro, SAP). Dinamikus, vezetői attitűd, jó kommunikációs készség.

Logisztika/Értékesítés területre

Megjegyzés:
Multinacionális fémipari vállalat.
Kategória Beszerzés / Logisztika / Szállítás
Régió Komárom-Esztergom, Fejér, Győr-Moson-Sopron, Pest, ... Veszprém, Veszprém, Tatabánya, Bicske, Budapest, Kisbér, Komárom, Oroszlány, Tata
Egyéb hasonló állások Önnek
Logisztikai koncepciótervező - Logisztikai tervezés

AUDI Hungaria Motor Kft.

Függetlenül attól, hogy karrierútjának melyik á...
Győr


Szállítmányozási ügyintéző

PROHUMAN

...
Budapest


Raktári anyagmozgató (Veszprém)

PROHUMAN

Autóipari ...
Veszprém