www.cvonline.hu

Utazásszervező


 • Az álláshirdetés 19 napja lett aktiválva

Az NIH Travel csoport legfőbb célja, hogy támogassa a debreceni lokációba és az onnan utazó NI-os kollégák utazásait. Az Utazásszervező feladatkörébe tartozik az utazó kollégákkal és a külsős partnerekkel való kapcsolattartás, az utazásokhoz szükséges jegyek beszerzése, a foglalások kezelése és a biztosításkötés. Emellett különböző konferenciák szervezésébe is jelentősen bevonódik és a csoport munkájához kapcsolódó adminisztratív feladatokat látja el. Ezt a sokoldalú koordinátori tevékenységet magyar és angol nyelven végzi.

Követelmények

 • Tárgyalási szintű angol nyelvtudás (írásban és szóban, személyesen és telefonon egyaránt)
 • Középfokú német nyelvtudás szóban és írásban
 • Felsőfokú végzettség
 • Jó kommunikációs készség, igény a csapatmunkára, precizitás, határozottság, rugalmasság, jó szervező- és koordinálóképesség
 • MS Office alkalmazások felhasználói szintű ismerete
 • Esetenként készenlét és/vagy hétvégi munkavégzés vállalása


Amit kínálunk

 • stabil és dinamikusan fejlődő munkahely
 • lehetőség a folyamatos fejlődésre
 • inspiráló munkakörnyezet
 • családbarát munkahely

Cégünkről 
A National Instruments átalakította a mérnökök és kutatók gondolkodásmódját  a tesztrendszerek, a vezérlő- és szabályozórendszerek, valamint a beágyazott rendszerek tervezésében és telepítésében. Az NI nyitott grafikus programozó felületével és moduláris hardvereivel vevőink - több mint 35 000 vállalatnál - egyszerűen csökkenthetik költségeiket és növelhetik termelékenységüket. Rendszereink segítségével vásárlóink a következő generációs játékrendszerek tesztelésétől az áttörést hozó orvosi eljárások műszerezéséig innovatív technológiákat fejlesztenek ki, melyek milliók mindennapi életét könnyítik meg.

Debrecenben gyártjuk az NI hardvertermékeinek jelentős részét, a 2001-ben alapított leányvállalatnál jelenleg több mint 1100 munkatárs dolgozik. A gyártás mellett itt működnek olyan globális, illetve regionális kiszolgáló központok is, mint az informatikai fejlesztői részleg, a jogi és a pénzügyi csoportok, valamint a vevői megrendelések feldolgozásával foglalkozó egység. A gyártást szakképzett mérnökök támogatják, a kutatás-fejlesztési mérnökcsoport tevékenysége révén pedig a vállalat igazi tudásközponttá nőtte ki magát a régióban.

1976-os megalapítása óta a National Instruments egy háromfős garázscégből multinacionális vállalattá nőtte ki magát, amely körülbelül 7100 munkavállalót foglalkoztat és világszerte több mint 50 országban működik.
Mi az NI-nál egy vidám és innovatív vállalati kultúrát tartunk fent, ahol a „Work hard, play hard” jegyében a kemény munka után időt szakítunk a szórakozásra is. Az NI-nál olyan környezet fogad, ami hangsúlyozza az önállóságot és tiszteletet,  valamint lehetőséget nyújt a fejlődésre. Munkavállalóink  visszajelzései alapján a Legjobb Munkahely Felmérésen többször is kiemelkedő helyezést értünk el, és kiérdemeltük a Családbarát Munkahely és Legjobb Női Munkahely címeket is.

A National Instruments emberközpontú vállalat, amely nemcsak vásárlóira, partnereire és részvényeseire fordít kiemelt figyelmet, de munkatársaira is. Élettel teli és innovatív vállalati kultúrát építettünk ki, olyan jövőt formáló eszközöket biztosítunk a mérnökök és tudósok számára, amellyel jobbá teszik a világot, csökkentik a környezeti terhelést és igyekszünk jobbá tenni a közösséget, ahol dolgozunk és élünk. Nagy hangsúlyt fektetünk a dolgozói elégedettségre, az emberekkel való bánásmódra és az irántuk érzett felelősségre. A National Instruments számos piacképes és személyre szabott juttatást kínál dolgozóinak. Meggyőződésünk, hogy munkatársaink képezik a vállalat alapját, elkötelezettségük és energiájuk nélkül a cég nem tudná elérni céljait. Emiatt tartjuk számon őket vállalatunk legfontosabb értékeiként.

Egyéb hasonló állások Önnek
OKTATÁSI ÜGYINTÉZŐ

HAJDU Autotechnika Ipari Zrt.

A HAJDU Autotechnika Ipari Zrt. (A HAJDU – csop...
Téglás, Hajdú-Bihar


Ügyviteli asszisztens

Cégnév elrejtése

Kelet-Magyarországon több telephellyel rendelke...
Hajdú-Bihar, Debrecen


Beszerzői asszisztens

Cégnév elrejtése

Debreceni székhelyű cég keres munkatársat Besze...
Hajdú-Bihar, Debrecen