Újra az InFoBörzéről

A 2002. október 29-30. között a Budapesti Műszaki és Gazdaságtudományi Egyetemen megrendezésre kerülő Integrált Felsőoktatási Állásbörze célja a fiatal, felsőfokú végzettségű szakembereket kereső vállalatok és az állást keresők egymásra találásának megkönnyítése. A rendezvény ideje alatt 48 standon várják a kiállítók az érdeklődőket. Rajtuk kívül még 9 vállalat tette közzé állásajánlatait az InFoBörze Kalauzban és/vagy a rendezvény honlapján.
A közel 500 állásajánlat valamivel több mint 20%-a informatikusoknak, 55%-a mérnököknek, és mintegy 25%-a közgazdász, egészségügyi, illetve bölcsész végzettségűeknek szól.

Az InFoBörzén lehetőség nyílik a cégekkel való személyes kapcsolat kialakítására, az állásajánlatok megismerésére. A rendezvény két napja alatt hat cég előadás keretében is bemutatkozik. Ezeken nemcsak a humán erőforrás területről érkező szakembereknek, hanem gyakorló mérnököknek, közgazdászoknak is feltehetik a résztvevők – akár szakmai jellegű – kérdéseiket. A rendezvény hivatalos kiadványa, az InFoBörze Kalauz által olyan cégek és állásajánlataik is megismerhetők, amelyek a rendezvényen nem jelennek meg kiállítóként.

Ezen felül a látogatók kipróbálhatják képességeiket próbainterjúkon, előadásokon, személyes tanácsadáson, grafológiai gyorselemzésen vehetnek részt, valamint teszteket tölthetnek ki, melyeket avatott szakemberek értékelnek.

A felkészülést segítik a rendezvény honlapján (www.infoborze.bme.hu) található hasznos információk, cikkek, önéletrajz és kísérőlevél minták is. Emellett természetesen a vállalatok bemutatkozó információs oldala és állásajánlatai is megtekinthetők a weben.

Lehetővé szeretnénk tenni, hogy minél több, már dolgozó szakember is ellátogathasson a rendezvényre, ezért az InFoBörze mindkét nap 10 és 18 óra között látogatható.

Építsd a jövődet az InFoBörzén és nyerj azonnal a Tombola Online játékkal!

Ha a sok állásajánlat közül szeretnéd kiválasztani a Neked leginkább megfelelőt, regisztráld magad a Tombola Online nyereményjátékon a helyszínen,

 • ezáltal bekerülsz a Karrier Központ és az Aktiva adatbázisába, így folyamatosan értesülsz a szakterületednek megfelelő legújabb ajánlatainkról,
 • 100-120 álláshirdetés potenciális jelöltje lehetsz (IT, mérnöki, közgazdasági és egyéb területeken),
 • és emellett a következő nyeremények egyikére is szert tehetsz:
 • 3 db ingyenes nyelvtanfolyam az Aloha nyelviskolában,
 • 4 db Lufthansa hátizsák,
 • 3db New York Fitness klub bérlet,
 • 50 db Avanglion szemüveg,
 • 1 db két személyre szóló vacsora (a TMP Wordwide jóvoltából)...

  Ezen felül minden játékos LifeStyles ajándékcsomagot is kap!

  Bővebb információ: a www.infoborze.bme.hu és a www.tombolaonline.hu honlapokon.

  Találkozzunk az Integrált Felsőoktatási Állásbörzén!
  Helyszín: BME K. épület