Az álláshirdetés lejárt.
Aktuális állást talál az aktív állásajánlatok között: új keresés indítása itt
www.cvonline.hu

Ügyvezető igazgató - hulladékgazdálkodás (Borsod-Abaúj-Zemplén, Szabolcs-Szatmár-Bereg, Hajdú-Bihar megye)


  • Company_icon HILL International
  • Location_icon Borsod-Abaúj-Zemplén, Szabolcs-Szatmár-Bereg, Hajdú-Bihar megye
  • Date_icon 2015.08.24.


Megbízónk a hazai hulladékgazdálkodási piac egyik meghatározó cége, amely hulladékkezeléssel, és -szállítással foglalkozik. Most egy operatív működtetésre és önálló vezetésre alkalmas ügyvezetőt keres.

Ügyvezető igazgató - hulladékgazdálkodás

Borsod-Abaúj-Zemplén, Szabolcs-Szatmár-Bereg, Hajdú-Bihar megye


Az új kolléga felelős lesz a vállalati stratégia végrehajtásáért, az operatív irányításáért, a gazdasági és jogi feltételek biztosításáért, a gazdálkodással összefüggő tevékenységek tervezésért, szervezéséért és irányításáért, valamint a szervezeti egységek munkájának összehangolásáért. Ezen felül felelős lesz az üzleti kapcsolatok bővítéséért a stratégiai szállítókkal és vevőkkel, a vevői igények magas szintű kielégítéséért, a vevői elégedettség fejlesztéséért. Fontos feladata lesz a gazdaságosság és hatékonyság fokozására vonatkozó intézkedések kidolgozása, bevezetése, a végrehajtás folyamatos ellenőrzése. Munkakörébe tartozik a kiépített minőségirányítási rendszer folyamatos működtetése, a biztonságos és a munkavállalók egészségét óvó munkafeltételek biztosítása. A közvetlen felügyelete alá tartozó munkatársak értékelését is végzi, amiről a közvetlen felettesének riportol, közvetve több mint 50 főt irányít majd.

Ön az ideális jelölt, ha felsőfokú végzettséggel (műszaki, gazdasági, vegyipari, környezetvédelmi végzettség előnyt jelent) rendelkezik, és sikeres operatív vezetői tapasztalatát B2B jellegű, szolgáltatásértékesítési területen szerezte (preferált az ipari termék és szolgáltatások, veszélyes hulladék begyűjtés és kezelés, logisztika). A hulladékgazdálkodási jogszabályok és sztenderdek ismerete szintén előnyt jelent, de nem feltétel. 5-10 éves vezetői gyakorlatra tett szert hazai, vagy nemzetközi vállalati környezetben. Vezetői stílusára jellemző, hogy motiváló és emberközpontú. Sikeres pályázónk stratégiai gondolkodású, megbízható, eredményorientált, és elkötelezett csapatjátékos. Fontos ismérve még, hogy ambiciózus és jó munkabírású, valamint ügyfélközpontú, profit- és ügyfélorientált gondolkodásmódú. A pozíció betöltéséhez legalább tárgyalóképes angol nyelvtudás feltétel.

Megbízónk a kiválasztott jelöltnek mindezekért cserébe versenyképes jövedelmet, cégautót, jó munkahelyi körülményeket, valamint tanulási és fejlődési lehetőséget kínál.Ha hirdetésünk felkeltette érdeklődését, pályázatát online rendszerünkön keresztül, angol és magyar nyelvű önéletrajza feltöltésével valamint egy adatlap és egy rövid kérdőív kitöltésével a Jelentkezés gombra kattintva tudja benyújtani.

Munkavégzés helye Borsod-Abaúj-Zemplén, Szabolcs-Szatmár-Bereg, Hajdú-Bihar megye
Kategória Mezőgazdaság / Környezettudomány / Környezetvédelem, Szervezés / Menedzsment / Cégvezetés
Minimális tapasztalat Több mint 5 év
Szükséges iskolai végzettség Főiskolai végzettség
Vezetői engedély Szükséges
Munkaidő tipusa Teljes munkaidő
Régió Szabolcs-Szatmár-Bereg, Hajdú-Bihar, Borsod-Abaúj-Zemplén
Egyéb hasonló állások Önnek
Műszakvezető

Kőröstej Kft.

Építsd karriered a Kőröstej Csoportnál, csatlak...
Budapest


Minőségbiztosítási csoportvezető

Debreceni Mechanikai Művek Kft.

Debreceni Mechanikai Művek Kft. keres Minőségb...
Békés


Termelésirányító

Coloplast Hungary Kft.

  Nyírbátori csapatunkat kívánjuk bővíteni a me...
Nyírbátor