www.cvonline.hu

Ügyfélszolgálati munkatárs


  • Frissítve 18 napja

Ügyfélszolgálati munkatárs

Az Ön új cége

Budapesti tekintélyes ügyfelünk ügyfélszolgálatra hirdet munkalehetőséget. A cég az iparágon belül nagy megbecsülésnek örvend, ebben a piaci szegmensben (elektronikai alkatrészek forgalmazása) az egyik legnagyobb globális játékosnak számít és közismert ügyfélközpontú megoldásairól.

Az Ön új szerepe

Back-office típusú támogatás nyújtása a külső és belső értékesítési munkatársaknak, illetve telefonos és e-mail-es kapcsolattartás a cég Egyesült Királyságbeli európai központjában található marketing-, pénzügy-, és logisztikai osztályokkal.

Amire szüksége lesz a sikerhez

  • Ön az ideális jelölt erre a szerepre, ha folyékony az angol nyelvtudása és megfelelő MS Office Excel ismeretekkel rendelkezik.
  • Ügyfélszolgálat terén szerzett tapasztalatok előnyt jelentenek.
  • Proaktív, pozitív, lelkes, innovatív, kiegyensúlyozott kollégát keresünk, akit a professzionális és  "meg tudom csinálni" hozzáállás mellett, jó csapatjátékosi készségek is jellemeznek.

Mit kap cserébe

A cég versenyképes kompenzációs csomagot kínál, esélyt arrra, hogy motiváló multinacionális környezetben dolgozzon, és hogy egy fiatalos, energikus csapat része legyen, amely évek óta sikeres és folyamatos éves értékesítési növekedést valósít meg.

Mit kell tennie most

Ha érdekli ez a lehetőség, kattintson a "Jelentkezés" gombra, hogy továbbítsa önéletrajza up-to-date másolatát, vagy hívjon minket.

Munkavégzés helye Budapest
Kategória Asszisztencia / Adminisztráció, Ügyfélszolgálat / Vevőszolgálat / Szolgáltatás
Munkaidő tipusa Teljes munkaidő
Régió Budapest, Pest
Egyéb hasonló állások Önnek
Pék dagasztó

Tesco-Global Áruházak Zrt.

Munkakör megnevezése: Pék dagasztó ...
Pest


Hús eladó

Tesco-Global Áruházak Zrt.

Munkakör megnevezése: Hús eladó Mu...
Pest


Vállalati Jogász (Peres és hatósági ügyek)

Tesco-Global Áruházak Zrt.

Munkakör megnevezése: Vállalati Jogász (...
Pest