www.cvonline.hu

TPM specialist / TPM specialista

Régió: Vas

HAYS Hungary Kft.
Hozzáadva: 2017.09.30.
Jelentkezési határidő: 2017.10.21.
Hirdetés azonosító: 1193772

 

 
 
TPM specialist / TPM specialista
TPM vezető - élelmiszeripar - Vas megye - angol


Az Ön új cége

FMCG területen lévő Vas megyei partnerünkhöz keresünk TPM vezető kollégát a gyártási folyamatok, üzemi szervezet fejlesztésére, támogatására.

Az Ön új pozíciója

A gyárvezető közvetlen irányítása alatt TPM vezetőként fő feladata a folyamatok fejlesztése lesz, ezen belül is üzemi szervezet és szervezeti kultúra fejlesztése, az 5S rendszer bevezetése, az éves oktatási rendszer kidolgozása, költség - és hatékonyságnövelő intézkedések megfogalmazása és bevezetése. Feladata lesz továbbá a auditrendszerek, javaslattételi rendszer kidolgozása, bevezetése, fenntartása is.

Munkája során az alábbi osztályokkal műküdök majd együtt: termékfejlesztés, minőségügyi csoport, termeléstervezés, karbantartás és energetika, üzemi dolgozók, üzemi menedzsment.

Mire van szüksége a sikerhez

A TPM specialista pozíció betöltéséhez gépészmérnök/villamosmérnök/műszaki menedzseri végzettség, vagy hasonló pozícióban eltöltött >5év és kommunikációképes angol nyelvtudás szükséges. Elengedhetetlen továbbá a TPM/LEAN mérnök/specialista/koordinátor pozícióban eltöltött 2-3 év tapasztalat.

Mire számíthat partnerünktől

Partnerünk az alapbér mellett vállalati eredménytől függő negyedéves bónuszt és bejárási/albérleti támogatást is nyújt kollégáinak. 

Egyéb hasonló állások Önnek
Karbantartó mérnök (TPM)

Hire-One Kft.

Pozíció leírása:Gyártógépek rendelkezésre állás...
Szombathely, Zalaegerszeg


TPM Koordinátor (Békés megye) (INTS/11/82)

INT-Solution Üzleti Tanácsadó Kft.

Érdeklődsz a karbantartási terület iránt, de mé...
Békés


HR specialista

Man at Work Kft.

A Man at Work Humánszolgáltató és Személyzeti T...
Tata, Komárom-Esztergom