www.cvonline.hu

Tervező Mérnök

Régió: Budapest

HAYS Hungary Kft.
Hozzáadva: 2017.11.01.
Jelentkezési határidő: 2017.11.26.
Hirdetés azonosító: 1153220

 

 
 
Tervező Mérnök
Tervező mérnök
Világítástechnikai ipar– Budapest

Az Ön új cége
Gépész Tervező mérnök pozíció nyitott, nemzetközi szinten is piacvezető partnerünk újonnan induló R&D központjában, Budapesten.

Az Ön új pozíciója
A Tervező mérnök pozícióban úttörő LED világítótestek fejlesztéséért lesz felelős. Tervező mérnökként felelős lesz az új koncepciók megtervezéséért, külön figyelmet fordítva a gyárthatósági (lemezalakítás) valamint a költségcélok betartására. Ezen kívül a fejlesztési folyamat során meghatározó hőtani szimulációkért, kalkulációkért lesz felelős, ezen R&D folyamatokban pedig nem csak a külső kollégákkal, de egyéb társosztályokkal is szoros kapcsolatban lesz. Mivel egy új R&D csapat felépítéséről szól a projekt, szenior szakemberek számára fontos feladat (és lehetőség) a junior kollégák fejlesztése is.
  
Mire van szüksége a sikerhez
A Tervező mérnök pozíció betöltéséhez Gépészmérnöki végzettség, világítástechnikai ismeretek, valamint néhány éves dizájn és szimulációs szoftverek (SolidWorks, NX) használatában szerzett tapasztalat mellett, folyékony angol nyelvtudás szükséges.

Mire számíthat partnerünktől
A vállalat a globális világítástechnikai ipar meghatározó szereplője, aki az elkövetkező néhány évben egy globális R&D központot épít fel Budapesten. A folyamatos bővülés remek karrierépítési lehetőségeket kínál az Ön számára.

Éves juttatási csomag: 7.750.000 Ft-tól

Mit kell tennie most
Amennyiben érdekesnek találta a lehetőséget, kattintson a ‘jelentkezem’ gombra és küldje el nekünk frissített önéletrajzát
 

Egyéb hasonló állások Önnek
Tervező Mérnök

HAYS Hungary Kft.

Tervező Mérnök Autóipar – Vas megye Az Ön új cé...
Vas


Automatizálási tervező mérnök

Trenkwalder Kft

Autóipari partnercégünk számára keresünk munkat...
Győr-Moson-Sopron


Logisztikai tervező

Randstad Hungary Kft.

Piacvezető autóipari ügyfelünk újonnan épülő lo...
Bács-Kiskun