Az álláshirdetés lejárt.
Aktuális állást talál az aktív állásajánlatok között: új keresés indítása itt
www.cvonline.hu

Termeléstervező - Tatabánya környéke
Feladatkör:
Termeléstervezőként az Ön feladata lesz a gyártási terv elkészítése: gépkiosztás kidolgozása az alapanyagok, beszerzett alkatrészek és szerszámok rendelkezésre állásának figyelembe vételével. Felelős lesz a műszakok gépbeosztásának, gyártásának megtervezéséért, kapacitások előrejelzéséért. Elemzéseket végez a gépek kihasználtságáról. Fejlesztési javaslatot terjeszt elő a hatékonyabb gyártásra, illetve működésre vonatkozóan (készletcsökkenési lehetőségek, termékváltások optimalizálása). A feladatvégzése során együttműködik más társterületekkel. Részt vesz az éves kapacitás tervezésben, előrejelzések készítésében. Feladata lesz még a gyártástervezési kontrolling ellátása. Felügyelni az első gyártásokat, szorosan együttműködve a Projekt mérnökséggel. Minőségi problémák esetén felelős lesz a szállítási problémák minimalizálásáért. Ez a pozíció lehetőséget kínál Önnek, hogy multinacionális környezetben fejlessze szakmai tudását. A cég bejárás támogatást és cafeteriát is kínál.

Végzettség:
Legalább középfokú (szakirányú végzettség előny).

Szakmai tapasztalat:
Minimum 3 év hasonló területen szerzett.

Informatika:
felhasználó szintű office ismeretek

Egyéb követelmény:
Az ideális jelölt társalgási szintű német vagy angolnyelv-tudással rendelkezik. Pontos, precíz, felelősségteljes. Jó tervezői készséggel rendelkezik, magas fokú problémamegoldó képessége van, jól terhelhető.

Logisztika/Értékesítés területre

Megjegyzés:
Német tulajdonú, multinacionális vállalat.
Kategória Beszerzés / Logisztika / Szállítás
Régió Komárom-Esztergom, Fejér, Győr-Moson-Sopron, Pest, ... Veszprém, Veszprém, Tatabánya, Bicske, Budapest, Kisbér, Komárom, Oroszlány, Tata
Egyéb hasonló állások Önnek
Raktári anyagmozgató (Veszprém)

PROHUMAN

Autóipari ...


Raktárgazdálkodási lean specialista

Randstad Hungary Kft.

Multinacionális energiaipari partnerünk ambició...


Regional Forecasting Manager

HAYS Hungary Kft.

Your new company Our multinational manufacturi...