www.cvonline.hu

Szenior minőségügyi mérnök / Senior Quality Engineer

Régió: Komárom-Esztergom

HAYS Hungary Kft.
Hozzáadva: 2017.11.28.
Jelentkezési határidő: 2017.12.12.
Hirdetés azonosító: 1186776

 

 
 
Szenior minőségügyi mérnök / Senior Quality Engineer
Az Ön új cége
Német központú vezető autóipari beszállító keres szenior minőségügyi mérnök kollégát Komárom-Esztergom megyében található gyárába. 

Az Ön új pozíciója
Szenior quality mérnökként az Ön feladata lesz a vevői kapcsolattartás a termék szériagyártási életciklusában, részvétel a PDP folyamatban új termék bevezetése során, a PPAP folyamat teljes körű koordinálása. Munkája során az Ön felelőssége lesz a vevői elégedettségi mutatók és termékminőség mutatók nyomon követése továbbá akciók kezdeményezése és koordinálása a KPI célok elérése érdekében. Lehetősége lesz a termelési minőségellenőrök folyamatos képzésére is, miközben az 5 fős minőségügyi mérnök csapat munkáját fogja össze a minőségügyi mérnök vezető távollétében. 

Mire van szüksége a sikerhez 
A szenior minőségügyi mérnök pozíció betöltéséhez felsőfokú műszaki végzettség, több éves releváns minőségügyi tapasztalat, és kommunikációképes angol nyelvtudás szükséges. Fontos, hogy rendelkezzen people management és autóipari tapasztalattal! A jelentkezésnél előnyt jelent a német nyelvtudás. 

Mire számíthat partnerünktől
Partnerünk versenyképes juttatási csomagot kínál, az alapbér mellett a szenior minőségügyi mérnök 100%-os bejárási támogatásra, jelenléti bónuszra, igény szerint albérlettámogatásra, illetve üzemi bónuszra is jogosult.  

Csomag: partnerünk az alapbéren (évi br. 7.200.000 Ft-tól) felül 100%-os bejárási támogatást, valamint éves bónuszt is nyújt. 

Mit kell tennie most 
Amennyiben érdekesnek találta a lehetőséget, küldje el friss önéletrajzát a E-mail cím megjelenítése e-mail címre!
 

Egyéb hasonló állások Önnek
Quality Engineer

Trenkwalder Kft

On behalf of our multinational Client we are lo...
Vas


Quality Engineer

Trenkwalder Kft

On behalf of our multinational client we are lo...
Zala


Quality Engineer

HAYS Hungary Kft.

Autóipari multinacionális gyártó partnerünk rés...
Veszprém