Az álláshirdetés lejárt.
Aktuális állást talál az aktív állásajánlatok között: új keresés indítása itt
www.cvonline.hu

Support Staff (kisegítő személyzet), Counselor (gyermekfelügyelő)


A CCUSA szervezet idén ünnepli 25. évét Magyarországon. Hivatalosan kijelölt vízumszponzorként eddig több mint 5600 magyar résztvevőt küldtünk az USA-ba, illetve Kanadába dolgozni.

 

Camp Counselor USA, Camp Canada amerikai és kanadai nyári tábori programok:

 

A program időtartama: 3-4 hónap (2015. május/június-)

 

Elvárások:

  • Nappali tagozatos hallgatói jogviszony (csak az amerikai programon feltétel)
  • Középszintű angol nyelvtudás

Pozíciók:

  1. Support Staff (kisegítő személyzet), azaz mint konyhai dolgozó, karbantartó, takarító, lovász, stb. lehet elhelyezkedni. Ezen munkák mindegyike könnyen megtanulható feladatkörrel jár, és elvégzésükhöz kevésbé fontos a jó angol nyelvtudás, ugyanakkor fizikailag megterhelő (napi 8-10 óra). A több mint 900 amerikai és számos kanadai táborhely között többféle tábortípus létezik, legtöbbjük természeti környezetben található. A munka általában 9-11 hétig tart (ez alatt a résztvevők szállást, teljes ellátást, zsebpénzt kapnak, valamint az amerikai programon szervezetünk intézi a repülőjegyet és a J1-es vízumot). A nyár végén lehetőség van iskolakezdésig utazgatni az Egyesült Államokban, illetve akár hosszabb ideig is Kanadában. Az amerikai programon feltétel az aktív, nappali tagozatos jogviszony, a kanadai programon nem-diákok jelentkezését is várjuk.
  2. Counselor (gyermekfelügyelő) - erre a pozícióra főként olyan jelentkezőket várunk, akik jól beszélnek angolul és járatosak valamely sport területén (vívás, úszás, tenisz, lovaglás, falmászás, stb.), esetleg már rendelkeznek oktatói tapasztalattal, képzettséggel.


Work Experience USA, amerikai vendéglátó ipari program:

Kulturális csereprogram, ami a már tapasztaltabb fiatalok számára jött létre, akiknek a táboroztatás már nem elég. Olyan nappali tagozatos diákokat keresünk, akik komolyabb munkatapasztalat szerzése céljából szeretnének kimenni az Egyesült Államokba, és hogy amerikai órabérekben kapjanak fizetést. A ’Placement’ opciónkat választva a jelentkezők maguk kereshetnek vendéglátó ipari munkát adatbázisunkból, vagy a szervezetünk helyezi el őket hotelekben, üdülőhelyeken, vidámparkokban, nemzeti parkokban (bárhol, ahol idénymunkára van szükség). Az ’Independent’ opción résztvevő diákjaink pedig saját maguk által szervezett vendéglátós munkát vállalhatnak, szervezetünk ilyen esetben csak vízumszponzor.

 

A korai pályázókat kedvezményekkel jutalmazzuk, sőt az állásbörzéinkre is a jelentkezés sorrendjében történik a beengedés. Érdemes tehát minél hamarabb regisztrálni.

Meghosszabbított kedvezményes jelentkezési határidő (100 Euro kedvezmény a programdíjból) az amerikai tábori programon: 2014. December 15., a kanadai tábori programon: 2015. December 31.

 

Jelentkezés: online az alábbi linken keresztül.

Információ: az alábbi linken keresztül.

Contact: Pentz Katalin, Program Coordinator az alábbi e-mail címen.

CCUSA Magyarország Kft., 1072 Budapest, Rákóczi út 8/B. 3. emelet.

Munkavégzés helye Egyesült Államok, Kanada
Kategória Diákmunka / Szakmai gyakorlat, Külföldi munka, Szakmunka / fizikai munka, Idegenforgalom / Szálloda / Vendéglátás
Munkaidő tipusa Teljes munkaidő
Régió Külföld
Egyéb hasonló állások Önnek
Betanított munkás

Trenkwalder Kft

Csiszolószerszámok gyártásával foglalkozó partn...


Betanított munkás

Trenkwalder Kft

Csiszolószerszámok gyártásával foglalkozó partn...


Betanított fizikai munka (vidékiek számára szállás biztosításával)

Schnell-Bau Group Kft.

    Munkatársakat keresünk csomagküldő szolgála...