www.cvonline.hu

Supplier Quality Engineer

Régió: Győr-Moson-Sopron

HAYS Hungary Kft.
Hozzáadva: 2017.11.01.
Jelentkezési határidő: 2017.11.22.
Hirdetés azonosító: 1205256

 

 
 
Supplier Quality Engineer
Autóipari multinacionális gyártó partnerünk részére keresünk Beszállítói minőségbiztosítási mérnököt Győr-Moson-Sopron megyébe.

Beszállítói minőségbiztosítási mérnök főbb feladatai közé tartozik a beszállítók fejlesztésében való részvétel, a beszállítóknál történő látogatások, auditok megszervezése és lebonyolítása. A minőségügyi célok elérése érdekében közreműködik a beszállított alkatrészekkel kapcsolatos reklamációk fogadásában és továbbításában a beszállítók felé, valamint nyomon követi a beszállítóktól érkező válaszokat és problémamegoldásokat, és részt vesz a szükséges intézkedések meghozatalában.

Jelentkezz a pozícióra, ha felsőfokú műszaki végzettséggel rendelkezel (villamosmérnök, gépészmérnök, minőségbiztosítási mérnök, műszaki menedzser), kommunikációs szinten beszélsz angolul, és rendelkezel autóipari gyakorlattal, valamint ismered az autóiparban használt szabványokat, különös tekintettel az ISO TS / IATF 16949 szabványra.

 Amennyiben a hirdetés felkeltette érdeklődésedet és végzettséged, tapasztalatod egyezik az elvárásokkal, magyar és angol nyelvű önéletrajzoddal jelentkezz a hays.hu weboldalon keresztül.
 

Egyéb hasonló állások Önnek
Supplier Quality Engineer

Sanmina - SCI Magyarország Kft.

One of the world’s premier Electronics Contract...
Tatabánya, Komárom-Esztergom


Supplier Quality Engineer

Trenkwalder Kft

On behalf of our multinational client, we are l...
Vas


Supplier Quality Engineer / Claim manager

Robert Bosch Energy and Body Systems Kft.

Start something big today. Apply as: Supplier Q...
Miskolc, Borsod-Abaúj-Zemplén