Sikeres menedzsment megoldások a gyakorlatban

Milyen új menedzsment szemléletek, operatív megoldások alkalmazhatók a megváltozott gazdasági környezetben? Hogyan ösztönözhetők új vezetői gyakorlattal eredményesebb működésre a szervezetek? Mi volt a topvezetők személyes hozzáadott értéke a vállalatnál az elmúlt időszakban?

Vállalatvezetés másképp – inspiratív vezetői „sikertörténetek”, legújabb „best practice”-ek, tapasztalatok, közvetlenül a topvezetőktől.


A Menedzserképző Központ június 11-én, Budapesten megrendezésre kerülő rendezvényének újdonsága, hogy az eddigi menedzsment konferenciáktól eltérően, egy pozitív üzenetű, gyakorlatorientált eseményt hoz tető alá a szervező, ahol az előadók személyes hangvétellel mutatják be az általuk alkalmazott sikeres operatív menedzsment megoldásokat, technikákat, és ezek eredményeit. A felkért vezetők a megváltozott körülmények között is azonnal érzékelték, hogy bátor és kezdeményező menedzsment-eljárások bevezetésére van szükség, hogy megújulva, eredményesek tudjanak maradni.

menedzsment

A "FEJLŐDÜNK, NÖVEKSZÜNK - Sikeres menedzsment megoldások a megváltozott gazdasági környezetben" című konferencián az alábbi, igen figyelemre méltó előadói kör lesz jelen:■ Balogh Levente ügyvezető igazgató, Szentkirályi Ásványvíz Kft.
■ Bőthe Csaba ügyvezető igazgató, IT Services Hungary Kft.
■ dr. Dietz Ferenc polgármester, Szentendre
■ György László ügyvezető igazgató, Cisco Systems Magyarország Kft.
■ Dr. Kürti Sándor elnök, KÜRT Zrt.
■ Dale A. Martin elnök-vezérigazgató, Siemens Zrt.
■ Málnay B. Levente ügyvezető igazgató, Chello Central Europe Zrt.
■ Papp István ügyvezető igazgató, Microsoft Magyarország Kft.
■ Takács Krisztián elnök-vezérigazgató, Business Telecom Nyrt.
■ Villányi Péter ügyvezető igazgató, AVIS Budget Group BSC Kft.


A konferencia részvételi díja: 30 000 Ft + áfa, azonban a CV-Online ügyfelei, partnerei és hírlevél olvasói részére 15% kedvezményt biztosít a szervező! /A feltüntetett engedményen felül további kedvezmény nem vehető igénybe./ Az egyedi engedmény az alábbi regisztrációs felületen érvényesíthető:

http://www.menedzserkepzokozpont.hu/regisztracio/cvonline/9.html


Program és további információk:
http://menedzserkepzokozpont.hu/esemeny/9.html