Az álláshirdetés lejárt.
Aktuális állást talál az aktív állásajánlatok között: új keresés indítása itt
www.cvonline.hu

Senior minőségügyi mérnök - Fejér megye


  • A hirdetés 1077 napja lejárt


Feladatkör:
Megelőző intézkedések tervezése, szervezése és végrehajtása a projektekben, összhangban a vevői igényekkel és a cég üzletági szabályzatával. Vevőkkel való kommunikáció a minőségüggyel kapcsolatos kérdésekről. Vevői reklamációk kezelése. Egy program során a lényegi minőségügyi kérdések megszervezése és levezetése. Minőségügyi dokumentációk adminisztrálása. Részt vesz az egyes munkacsoportok (FMEA; DFM; DFA; stb.) minőségbiztosításában. Folyamatosan kommunikál valamennyi érintett osztállyal, ezenfelül termékeltérés esetén irányítja a javítási intézkedéseket. Rendszeres jelentések készítése az APQP állapotáról, beleértve a vevő jelentéseket is. Alkalmazza és fejleszti a vezetői rendszereket. Megszervezi és levezeti az APQP lényeges cselekvéseit beszállítói (külső) oldalról, valamint folyamatosan kommunikál a beszerzéssel és az ügyfelekkel. Beszállítók, beszerzők és a vevők között kapcsolat fejlesztése.

Végzettség:
Felsőfokú szakirányú végzettség.

Szakmai tapasztalat:
Minimum 5 év autóipari, legalább 3 év minőségügyi területen termelési és/vagy fejlesztési környezetben töltött tapasztalat.

Informatika:
felhasználó szintű office ismeretek

Egyéb követelmény:
Tárgyalóképes angolnyelv-tudás. Beszállítókkal való kapcsolattartásban szerzett tapasztalat. Minőségbiztosítással kapcsolatos szabványok ismerete: QS-9000; VDA; EAQF; AVSQ; EFQM. MIR eszközök és technikák alkalmazása: APQP; FMEA; SPC stb.

Minőségügy területre

Megjegyzés:
Magyarországon több gyárral jelen levő, multinacionális cégcsoport autóipari gyára.
Egyéb hasonló állások Önnek
Raktáros

Trenkwalder Kft

Multinacionális élelmiszeriparban tevékenykedő ...
Csongrád, Csongrád


Csomagoló

Trenkwalder Kft

 Jászberényi termelő partnerünk részére munkatá...
Jász-Nagykun-Szolnok


Targoncás

Trenkwalder Kft

Farmosi termelő vállalt keres dolgozókat az alá...
Jász-Nagykun-Szolnok