Részvételi feltételek - Frissítsd önéletrajzodat és nyerj karrier-tanácsadást

Jelen játékszabályzat az IM-Digital Kft által üzemeltetett cvonline.hu weboldalon megjelenő "Frissítsd önéletrajzodat és nyerj karrier-tanácsadást!" játékra vonatkozik.

 

A játék szervezője az IM-Digital Kft. (továbbiakban: Szervező)

 

1. A játékban résztvevő személyek

 

A játékban részt vehet minden, 18. életévét betöltött és Magyarországon állandó lakhellyel rendelkező természetes személy, amennyiben megfelel a Játékszabályzatban foglalt feltételeknek (továbbiakban: Játékos); kivéve az IM-Digital Kft és egyéb, a lebonyolításban közvetlenül közreműködő cégek tulajdonosai, vezető tisztségviselői, alkalmazottai és ezek hozzátartozói.

 

 

2. A játék időtartama, nyeremények, részvétel feltételei

 

 

A nyereményjátékban részt vehet az az 1. pontban megjelölt természetes személy,

aki az adott játék lezárása előtt (lásd alább) a www.cvonline.hu honlapra látogat és ott:

 

- regisztrál (vagy már regisztrált korábban) és

- 2013. május 13. és július 12. között legalább 85%-osan KITÖLTI vagy FRISSÍTI a CV-Online.hu által kínált keret önéletrajzot az oldalon létrehozott profiljában 

 

Nyeremények:

 

A játék végén kisorsolt 3 nyertes személyre szabott karrier-tanácsadáson vehet részt, melyet a CV-Online.hu HR-tanácsadója végez. A karrier-tanácsadáson pályaorientációra, önéletrajz-tanácsadásra valamint állásinterjúra való felkészítésre van lehetőség.

 

A játék lezárásának időpontja: 2013. július 12. 24:00

 

 

A sorsolás időpontja: 2013. július 16. 10 óra.

 

A nyeremény másra át nem ruházható. A személyes karrier tanácsadásra Budapesten kerül sor, a CV-Online.hu irodájában előzetesen egyeztetett időpontban. Amennyiben a nyertesnek nincs lehetősége a személyes megjelenésre, úgy egyeztetés után skype-on, illetve telefonon van lehetőség a részvételre, illetve az önéletrajz-tanácsadásra akár emailen is - igény szerint.

 

A nyereményigény elévül az adott nyeremény sorsolásától számított 1 hónap után.


3. Nyertesek értesítése, nyilvánosságra hozatala; nyeremények átvétele


A nyertest a CV-Online.hu-ra feltöltött önéletrajzában szereplő email címen a sorsolást követően 5 munkanapon belül értesítjük.

A nyeremény átadására személyesen kerül sor a szervező irodájában a nyertessel egyeztetett időpontban.

Szervező fenntartja a jogot, hogy publikálja a fődíj nyertes nevét, fotóját a honlapon. A nyertes hozzájárul ahhoz, hogy a neve és lakóhelyének közigazgatási megnevezése nyilvánosságra kerüljön.


A nyeremény átvétele után az azzal kapcsolatban felmerülő esetleges kifogásokért a Szervező felelősséget nem vállal.


A Szervező nem oszt szét a jelen Játékszabályban felsorolt nyereményen túlmenő egyéb nyereményt. A nyereményjáték kommunikációs anyagain (hirdetés, banner stb.) látható képek csak illusztrációk.


Ha a Játékos korlátozottan cselekvőképes személynek minősül, úgy a nyereménnyel kapcsolatos érdemi ügyintézésre, a nyeremény átvételére és igénybevételére, valamint a jelen játékszabályzat szerinti adatkezeléshez való hozzájárulásra csak a törvényes képviselőjével vagy gondnokával együtt - elvált szülők esetén a szülői felügyeletet gyakorló szülővel együtt jogosult.