www.cvonline.hu

Recepciós

Régió: Budapest

HAYS Hungary Kft.
Hozzáadva: 2017.11.17.
Jelentkezési határidő: 2017.11.22.
Hirdetés azonosító: 1200194

 

 
 
Recepciós
Talpraesett, kommunikatív Recepciós munkatársat keresünk nagy múltú, multinacionális partnerünk budapesti irodájába.

Miről szól ez a pozíció?
A Recepciós elsődleges feladata a vendégek fogadása, irányítása és tájékoztatása valamint tárgyalók és irodai területekhez tartozó eszközök kezelése, rendben tartása. Kezeli a beérkező és kimenő hívásokat, utazásokat, meetingeket szervez, segédkezik a rendezvények szervezésében továbbá a beérkező küldeményeket iktatja, a számlákat előkészíti postázásra.

Mitől lehetsz te is sikeres Recepciós?
Te vagy az ideális jelölt, ha már dolgoztál hasonló munkakörben 1-2 évet preferáltan tanácsadó / jogi / banki szektorban, folyékony angol nyelvismerettel és befejezett felsőfokú végzettséggel rendelkezel, talpraesettség és ügyfél-orientált hozzáállás jellemez. Recepciósként Te leszel a cég arca, nagyon sok vendéggel és kollegával leszel kapcsolatban, akik hozzád fordulnak, így a türelem, proaktív és rugalmas hozzáállás elengedhetetlen.

Miért jelentkezz?
A sikeres és megbízható cég színvonalas környezettel, támogató és közvetlen kollegákkal, pörgős és változatos munkakörnyezettel vár a versenyképes fizetés és a kiemelkedő juttatási csomag mellett.

Amennyiben a lehetőség felkeltette érdeklődésedet, jelentkezz honlapunkon (Link megjelenítése) keresztül angol nyelvű önéletrajzod feltöltésével.
 

Egyéb hasonló állások Önnek
Recepciós

Trenkwalder Kft

Győr környékén található, acélfeldolgozás terül...
Győr-Moson-Sopron


Recepciós munkatárs

Mind-Diák Szövetkezet

Most a Consequence Europe Magyarország Kft. ker...
Budapest


Recepciós munkatárs

Mind-Diák Szövetkezet

Dolgozz a Mind-Diáknál! Diákszövetkezetünk orsz...
Budapest