www.cvonline.hu

Recepciós

Régió: Budapest

HAYS Hungary Kft.
Hozzáadva: 2017.12.05.
Jelentkezési határidő: 2017.12.13.
Hirdetés azonosító: 1195976

 

 
 
Recepciós
Talpraesett, kommunikatív Recepciós munkatársat keresünk partnerünk budapesti magánklinikájába.

Miről szól ez a pozíció?
A Recepciós elsődleges feladata a páciensek fogadása, irányítása és tájékoztatása. Fogadja a beérkező hívásokat, kezeli az e-maileket és a postát, felkeresi az online felületen bejelentkező betegeket, előszűri őket valamint befoglalja a műtéteket. A napi feladatokkal járó általános adminisztráció és a beszállítókkal való kapcsolattartás is a napi teendők közé tartozik.

Mitől lehetsz te is sikeres Recepciós?
Te vagy az ideális jelölt, ha már dolgoztál hasonló munkakörben, angol nyelvismerettel rendelkezel, talpraesettség és ügyfél-orientált hozzáállás jellemez. Recepciósként Te leszel a klinika arca, nagyon sok pácienssel leszel kapcsolatban, akik hozzád fordulnak, így a türelem, proaktív és rugalmas hozzáállás elengedhetetlen.

Miért jelentkezz?
A sikeres és megbízható cég színvonalas környezettel, támogató és közvetlen kollegákkal, pörgős és változatos munkakörnyezettel vár a versenyképes fizetés és rugalmas munkaidő mellett.

Amennyiben a lehetőség felkeltette érdeklődésedet, jelentkezz honlapunkon (Link megjelenítése) keresztül önéletrajzod feltöltésével a Jelentkezés gombra kattintva.
 

Egyéb hasonló állások Önnek
Recepciós

Trenkwalder Kft

Győr környékén található, acélfeldolgozás terül...
Győr-Moson-Sopron


Recepciós

Trenkwalder Kft

RecepciósFeladatok: Szállodai recepciós feladat...
Vas, Magyarország


Recepciós

Hotel Silvanus

A visegrádi négycsillagos Hotel Silvanus Recepc...
Visegrád, Pest, Budapest