www.cvonline.hu

Pszichiáter állás Hollandiában


Pszichiáter állás Hollandiában

(tapasztalattal és tapasztalat nélkül)

Kik vagyunk mi?

Az Au Care az egy vezető holland cég az otthoni beteggondozás területén. Fontos, hogy a házi ápolók az általunk üzemeltetett nyelviskolában (Siófok mellett) sajátítják el a holland nyelvet. Eddig több mint 180 ápoló és gondozó vett részt ezen a képzésen és ezeknek a jelentkezőknek nagy részét sikeresen elhelyeztük Hollandiában.

Mit kínálunk?

2017-től elkezdjük (leendő) pszichiáterek képzését a nyelviskolánkban számos új neves holland ügyfelünk számára. A munka határozatlan idejű szerződést illetve hosszabb időre vonatkozó projekteket jelent.

Ez egy egyedülálló lehetőség az Ön számára, hogy mint (leendő) pszichiáter egy új karriert kezdjen Hollandiában, illetve hosszú távú tapasztalatra tegyen szert! A keresetek és a munkafeltételek több mint kedvezőek és minimum összhangban vannak a holland kollektív munkaszerződési feltételekkel.  Emellett a nyelvi képzésről, részben a megbízó együttműködésével teljesen mértékben gondoskodunk.

Ön vállalkozó szellemű és új kihívást keres a szakterületén belül ... kérem olvasson tovább.

Kit keresünk?

Több megbízónk számára keresünk különböző szakterületekre jelentkezőket. Ezekben a felkínált pozíciókban részt vesz a teljes kezelési folyamatban vagy annak egy meghatározott részében: betegségkategóriába sorolásban, kezelésben és a betegvezetésben. Emellett gyakran multidiszciplináris összefüggésben (gyógyszeres) kezeléseket hajt végre. Együtt fog dolgozni pszichiáterekkel, rezidensekkel, (klinikai) pszichológusokkal, pszichoterapeutákkal és pszichiátriai szakápoló kollégákkal. Mint (vezető) kezelőorvos a felelőségi körébe fog tartozni a beteg kezelési tervének előkészítése és végrehajtása.

Mit kérünk?

Munkáját a szakmai autonómiának megfelelően hajtja végre a szervezeti kereteket és a munkaadói intézményre vonatkozó iránymutatásokat is tiszteletben tartva. Ön elhivatott, döntésképes, kockázatvállaló, stressztűrő és kitartó. Cselekedeteiben öntudatos és megbízható. Képes a betegeket és a kollégait megfelelően motiválni és ösztönözni.

Elvárások

  • Általános orvosi diploma megléte, pszichiátriai szakvizsga
  • Orvosok országos nyilvántartásában való regisztráció (BIG regisztráció Hollandiában történik)
  • Hajlandó továbbfejlőni saját szakterületén belül
  • Szakmai tapaszalattal rendelkezik és/ vagy a szakvizsga előtt áll
  • Hajlandó részt venni egy (általunk szervezett) két hónapos nyelvtanfolyamon, melynek egy, a betöltendő állásra vonatkozó érdemi része Hollandiában történik
  • Angol vagy német nyelv társalgási szinten való ismerete előny

További információért kérjük, vegye fel a kapcsolatot munkatársunkkal az alább megadott e-mail címen.

Katona Adelina

Munkavégzés helye Hollandia
Kategória Egészségügy / Szociális ellátás, Külföldi munka
Minimális tapasztalat 1 év
Szükséges iskolai végzettség Egyetemi végzettség
Munkaidő tipusa Teljes munkaidő
Régió Budapest, Baranya, Békés, Nógrád, ... Tolna, Somogy, Bács-Kiskun, Borsod-Abaúj-Zemplén, Csongrád, Fejér, Győr-Moson-Sopron, Hajdú-Bihar, Heves, Jász-Nagykun-Szolnok, Komárom-Esztergom, Pest, Szabolcs-Szatmár-Bereg, Vas, Veszprém, Zala
Egyéb hasonló állások Önnek
Szakácsok

Culturepot Limited

Külföldi munkalehetőség Angliában szakácsok rés...
Budapest


Irodai Asszisztens

MICZO Kft.

Németországi irodánkba keresünk Irodai asszisz...
Budapest


Pszichiáter szakorvos

Gálfi Béla Nonprofit Kft.

A Gálfi Béla Nonprofit Kft. pomázi szakkórházáb...
Budapest