• PNH Ipari-, Kereskedelmi és Szolgáltató Kft.

  • Petőfi Sándor u.81. Vasvár
   Magyarország
  • 210 Munkavállaló
  • Telefon: +36 94 593 973
   Fax: +36 94 501 643
  logo

Egy sikeresen vezetett acél- és fémfeldolgozó, prémium termékeket gyártó vasvári vállalkozás vagyunk. Egy folyamatosan fejlődő, osztrák tulajdonú és irányítású FÉMIPARI cég, mely Nyugat Európa piacvezető partnereit szolgálja ki széles termékskálán mozgó kínálatával.

Jelenleg 210 dolgozót foglalkoztatunk székhelyünkön.

Termékeink következő piacokon vannak jelen: Kazánipar, Kandallógyártás, Tehergépjármű építés, Biztonsági és rádiótechnika, Autóipar, Felvonórendszerek, Riasztó- és megfigyelőrendszerek

Szolgáltatásaink: Tervezés, Vágás, Lemezhengerítés, Hegesztés, Felületkezelés, Összeszerelés, Minőségbiztosítás-Minőségirányítás, Szállítás

Legfőbb szándékunk a követelményeknek megfelelő pontos és folyamatos minőség biztosítása! A gyártás folyamán ügyelünk környezetünk megóvására.

Mottónk: „Az Ön hozzáértő partnere az acél világában“

Csapatunk kiválóan képzett munkatársakból épül fel. Szinte folyamatosan keresünk munkatársakat, legyen szó pályakezdő, vagy tapasztalt szakemberekről, termelésről, vagy termelés támogatásról.

A PNH Kft innovatív és modern munkakörnyezetet kínál, a dolgozók kényelmes, tiszta munkaruhát kapnak, rendezett, higénikus munkakörülmények között végzik munkájukat. Képzési és motivációs programunk keretében nagy hangsúlyt fektetünk munkatársaink személyre szabott folyamatos továbbképzésére.

Vállalati rendezvényeink, jutalmazási rendszerünk mind azt a célt szolgálják, hogy a munkatársaink folyamatosan megbecsülést, motiválciót kapjanak munkájuk elismeréseként, és jól érezzék magukat nálunk.

5 aktív állás


Betanított munkás / Szortírozó

Vasvár, Magyarország, Vas
Az álláshirdetés 5 napja lett aktiválva

Targoncavezető

Vasvár
Az álláshirdetés 5 napja lett aktiválva

Termeléstervező

Vasvár
Az álláshirdetés 19 napja lett aktiválva

Vevői Kapcsolattartó

Vasvár, Petőfi Sándor u. 81...
Az álláshirdetés 20 napja lett aktiválva

Porfestő

Vasvár, Petőfi Sándor u. 81...
Az álláshirdetés 15 napja lett aktiválva
Osztály HR
Petőfi Sándor u.81.
9800 Vasvár
Telefon: +36 94 593 973


Központ