Partnereink

Az Online Jogsebészt többségében jogi végzettséggel rendelkező személyekből álló csoport hozta létre, abból a célból, hogy a lehető legkényelmesebb és leggyorsabb formában tudjon segítséget nyújtani bármely, jogi, adóügyekkel kapcsolatos, illetve fordítási kérdésben.
kapunyitási pánik konferencia és állásbörze

Kapunyitási Pánik Konferencia és Állásbörze


2013 május 7-8. Budapest, Gólyavár Rendezvényház. Egy rendhagyó, nagyszabású program, melynek célja, hogy a nyugati országokban már ismert „quarterlife crisis” fogalmat Magyarországon is meghonosítsa, és közismertté tegye a kapunyitási pánik problémakörét. Céljai közé tartozik továbbá, hogy megoldást nyújtson és kézzelfogható segítséggel szolgáljon a fiataloknak kapunyitási pánik jelenségének feloldására. A friss diplomásokat, fiatal álláskeresőket és pályaválasztás előtt állókat megcélzó program keretein belül segítséget nyújtunk a hatékony álláskereséshez, a tudatos életút-tervezéshez, családtervezéshez, a létbiztonság megteremtéséhez, és elsősorban ahhoz, hogy mindezeket ne rémisztő akadályként éljék meg.
A Kapunyitási Pánik Konferencia és Állásbörze ötletgazdája Kárász Róbert, a Tv2 műsorvezetője, a Fogadj Örökbe Egy Macit és az Ezer Lámpás Éjszakája jótékony célú programok megalkotója.

aon.com/hungary - A világ legnagyobb humánerőforrás tanácsadó cége.

A világon több mint 62,000 szakmailag jól képzett, az ügyfelek érdekeit képviselő munkavállalója segítségével az Aon hatékony megoldásokat kínál a vállalati kockázatkezelés, biztosítási portfoliókezelés valamit a munkaerő gazdálkodás területén.

Medijobs.hu - Az első magyar egészségügyi állásportál

AZ ELSŐ MAGYAR EGÉSZSÉGÜGYI ÁLLÁSPORTÁL!
Medijobs.hu az állásportál ahol megtalálhatja megfelelő
munkatársát vagy ideális munkahelyét!

 
Hoteljobs.hu - A vendéglátós állásportál!

Portálunk egyedülálló lehetőséget biztosít a vendéglátás
és turizmus terén munkaadóknak és munkavállalóknak egyaránt.
Célunk hogy minél egyszerűbben, hatékonyabban és gyorsabban találjon egymásra álláskereső és munkaadó.

 
BaBér- Bérügyviteli programrendszer

A BaBér bérügyviteli programrendszer fejlesztése 1998-ban kezdődött. A program fejlesztője a Soft Consulting Hungary Zrt., mely kifejezetten bérügyviteli programrendszer fejlesztéssel foglalkozik. A cég munkatársai korábbi évtizedes bérügyviteli tapasztalatukat felhasználva készítették ezt a rendszert. A fejlesztésben résztvevő, megfelelő létszámú szakmai gárda célja az volt, hogy olyan rendszert alkossanak, mely könnyen kezelhető funkciókkal oldja meg a bérszámfejtéssel kapcsolatos összes tevékenységet.

 
Kontakt Alapítvány

A Kontakt Alapítvány fő célkitűzése a gazdasági fejlődéshez kapcsolódó új életminőségek kialakításának támogatása.

 
Habostorta Kft - Szórakoztató sziget az interneten

A Habostorta egy szórakoztató sziget az interneten, ahová a közönség kikapcsolódni, társat találni, közösségi életet élni jár. Népszerűségének alappillérei a minőségi társkeresés lehetősége, az interaktív szolgáltatások, a szórakoztató tartalmak.

 
HR Portál- Minden a munka világából

A HR Portál a humánerőforrás-szakma portálja, melynek célja, hogy hasznos, mindig aktuális információval szolgáljon a szakma képviselőinek.

Mascus.hu

Mascus.hu - Haszongépjármű portál

Használt teherautók, kamionok, pótkocsik, mezőgazdasági gépek, építőipari gépek, erdészeti és kommunális gépek, valamint targoncák internetes piactere. Adatbázisunkban több, mint 20 000 hirdetés található. Magas színvonalú kiegészítő szolgáltatások kereskedők számára az értékesítés növelése érdekében.

 

   
gyartastrend

Gyártástrend.hu -Olvasd a weben is!

A Gyártástrend technológiai magazin az ipar legfontosabb ágazataira tekintve ad átfogó, részletes információt, szakcikkeiben alapos elemzéseket a nemzetközi és hazai ipari-műszaki eredményekről. A webes megjelenés lehetőségeit kihasználva egyre sikeresebbek a lap internetes megjelenései is, – www.gyartastrend.hu, mcadonline.hu. Lapunk megvásárolható a nagyobb hírlapárusoknál is 490 forintért. Gondoltunk az elektronikus formát kedvelőkre is: ők kiadványunkat a www.digitalstand.hu oldalról tölthetik le, alkalmanként 405 forintért.

   

 
x

Kérjük, ossza meg velünk véleményét!

Visszajelzés küldése