Partnereink

BaBér- Bérügyviteli programrendszer

A BaBér bérügyviteli programrendszer fejlesztése 1998-ban kezdődött. A program fejlesztője a Soft Consulting Hungary Zrt., mely kifejezetten bérügyviteli programrendszer fejlesztéssel foglalkozik. A cég munkatársai korábbi évtizedes bérügyviteli tapasztalatukat felhasználva készítették ezt a rendszert. A fejlesztésben résztvevő, megfelelő létszámú szakmai gárda célja az volt, hogy olyan rendszert alkossanak, mely könnyen kezelhető funkciókkal oldja meg a bérszámfejtéssel kapcsolatos összes tevékenységet.
www.softc.hu

Kontakt Alapítvány

A Kontakt Alapítvány fő célkitűzése a gazdasági fejlődéshez kapcsolódó új életminőségek kialakításának támogatása.
www.palyanet.hu

Habostorta Kft - Szórakoztató sziget az interneten

A Habostorta egy szórakoztató sziget az interneten, ahová a közönség kikapcsolódni, társat találni, közösségi életet élni jár. Népszerűségének alappillérei a minőségi társkeresés lehetősége, az interaktív szolgáltatások, a szórakoztató tartalmak.
www.ha.hu

 

Óbudai Egyetem Állásbörze

Az Óbudai Egyetem Állásbörze az egyetemek, főiskolák diákjait hozzásegíti ahhoz, hogy átfogó képet kapjanak a vállalatok által nyújtott lehetőségekről, a hazai munkaerőpiac elvárásairól és a gazdasági élet sokszínűségéről. Ugyanakkor a vállalatok is információt szerezhetnek a soron következő generáció felkészültségéről, munkahellyel szembeni elvárásairól,a gyakorlati tapasztalatok szerzését segítő kooperatív képzésről.

gyartastrend

Gyártástrend.hu -Olvasd a weben is!

A Gyártástrend technológiai magazin az ipar legfontosabb ágazataira tekintve ad átfogó, részletes információt, szakcikkeiben alapos elemzéseket a nemzetközi és hazai ipari-műszaki eredményekről. A webes megjelenés lehetőségeit kihasználva egyre sikeresebbek a lap internetes megjelenései is, – www.gyartastrend.hu, mcadonline.hu. Lapunk megvásárolható a nagyobb hírlapárusoknál is 490 forintért. Gondoltunk az elektronikus formát kedvelőkre is: ők kiadványunkat a www.digitalstand.hu oldalról tölthetik le, alkalmanként 405 forintért.
www.gyartastrend.hu

Androbit technológiai és informatikai magazin

Magyarország technológiai és informatikai magazinja - több ezer érdekes cikkel a világ minden tájáról - szoftverekről, okostelefonokról, tabletekről, szolgáltatásokról és a közösségi hálóról.
http://androbit.net

ARPIngatlan - Nincs eladhatatlan ingatlan és nem lehetetlen megtalálni a kedvére való lakást, vagy akár álmai otthonát! Ebben tudunk és akarunk segíteni.
www.arpingatlan.com