www.cvonline.hu

Pályakezdő Ügyféltámogató munkatárs IT területen

Régió: Budapest

HAYS Hungary Kft.
Hozzáadva: 2016.11.30.
Jelentkezési határidő: 2016.12.10.
Hirdetés azonosító: 1039388

 

 
 
Pályakezdő Ügyféltámogató munkatárs IT területen
IT támogató munkatársakat keresünk ezen a területen hosszú ideje tevékenykedő, nemzetközileg elismert partnerünk budapesti irodájába.
A cég kiváló fejlődési és karrierlehetőséget kínál mindazok számára, akik nemzetközi környezetben szeretnének tapasztalatot szerezni valamint szívesen csatlakoznának egy fiatalos ugyanakkor támogató csapathoz.

IT támogató munkatársként a főbb feladatok közé tartozik az ügyfelek alapvető technikai támogatása telefonon és e-mailen keresztül, a problémák regisztrálása illetve adott esetben azok továbbítása a megfelelő csoportok számára. Az új kolléga továbbá hozzájárul a cég szolgáltatásaink fejlesztéséhez valamint lehetősége van részt venni különböző ügyfélspecifikus alkalmazások támogatásában.

Az ideális jelentkező felsőfokú szakképesítéssel vagy diplomával rendelkezik, aktívan és folyékonyan beszél angolul valamint még egy nyelven a következők közül:
Német, Francia, Spanyol, Portugál, Olasz, Lengyel, Norvég vagy Svéd.
Kiváló kommunikációs és probléma megoldó készség, pontosság, precizitás valamint ügyfélközpontú hozzáállás szükséges még a pozíció betöltéséhez,

Jelentkezz még ma és légy részese egy dinamikusan fejlődő, multinacionális cégnek, ahol egy barátságos csapat valamint versenyképes fizetés vár. Jelentkezz a honlapon kereszül vagy a E-mail cím megjelenítése címen!
Munkavégzés helye: Budapest
 

Egyéb hasonló állások Önnek
Rendszerszervező (bank/biztosító)

Swicon Zrt.

Megbízónk egy nemzetközi szinten is elismert pé...
Budapest


Project asszisztens

Swicon Zrt.

Nemzetközi környezet, nagy projektek, és a legú...
Budapest


Rendszerszervező

Swicon Zrt.

Budapesti székhelyű pénzügyi szektorban tevéken...
Budapest